≫ 

Milica odgovorila na prozivke zbog nastupa na dočeku olimpijaca: "Pevala sam i operu kod Kusturice"

- Nakon tako dobre žurke i dočeka sportista nema potrebe komentarisati bilo šta. Milicu su izbarali sportisti - pročili su iz pevačicine PR službe

  • 11
Milica Todorović Milica Todorović, Printskrin: RTS

Popularna pevačica Milica Todorović, preko PR službe, oglasila se i "zapušila usta" svima nakon prozivki na Tviteru posle njenog nastupa na dočeku plimpijana na terasi Skupštine grada Beograda.

Supruga fudbalera Nikole Lazetića, Sonja Lazetić, izazvala je pravu buru na Tviteru kada je komentarisala doček naših olimpijaca u Beogradu i tom prilikom prozvala pvačicu, a njen tvit masovno se šerovao.

- Zašto su zvezde "Granda" na terasi Skupštine i zašto ta seljana pored toliko dobre muzike, pitam? Sledeći put na terasi Skupštine Stojanka Stoja, Bodiroža Ćana, Jana... - napisala je Sonja aludirajući na Milicu Todorović, koja je na dočeku pevala pesmu "Ti moje zlato".

Bilo je onih koji su poručili da Milica bolje peva od mnogih drugačije profilisanih pevača, te da o njenim muzičkim kvalitetima ne treba suditi.

- Milica se uvek vodila time da nije bitno šta se kaže, nego ko kaže. Nakon tako dobre žurke i dočeka sportista nema potrebe komentarisati bilo šta. Milicu su izbarali sportisti. Uostalom, ona je pevačica sa širokim opusom žanrova, pevala je i u operi kod Emira Kusturice "Dom za vešanje", oni koji treba to nisu zaboravili - kažu u PR službi pevačice za Blic.

Podsetimo, Milica je sa 14 godina postala deo takmičenja "Zvezde Granda", kada je i pobedila. Kasnije je nastavila solo karijeru, a njen singl "Ti moje zlato" orio se u Tokiju nakon pobeda sportista, koji su slavili uz njenu pesmu.

Video: Milica Todorović peva na dočeku olimpijaca: Zastave vijore a čuveni hit Zlato odjekuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • А1990

    12. avgust 2021 | 16:09

    А ко је то требао да дође да пева по вама? Ви сте господа све у пм.а кад идете на нрко весеље сигурно тражите нешто што није сељачки. Уствари нека једном неко објасни шта је то што није сељана? И имам један предлог за сву господу,да погледају спот од милиграма,песма де зове кавијар.

  • Рус

    12. avgust 2021 | 14:11

    Čekamo naslov "Milica u vezi sa poznatim vaterpolistom" oženjenim naravno..hahahah

  • Pitam

    12. avgust 2021 | 18:06

    A zašto sve sponzoruše imaju to malo kuče, zar vam je toliko mala tarifa da nemate za neko veće???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA