≫ 

Tara Simov ostavila poruku hakerima: Ko god da stoji iza ovoga, čekaju ga godine suđenja sa mnom

- Da znate za ubuduće, ako planirate slične stvari, smeši vam se zakon - napisala je Tara

  • 23
Tara Simov Foto: Nikola Tomić

Tara Simov, bivša rijaliti učescnica, našla se na meti hakerskih napada, a sada se oglasila i otkrila da je vratila još jedan profil.

Naime, Tara je danima mučila muku zbog hakerskih napada. Nekoliko profila na društvenim mrežama joj je bilo oboreno, a Simova je uspela da povrati svoj glavni danas, ali i rezervni nalog koji je napravila, a tim povodom se i oglasila:

- I ovaj (drugi) profil smo povratili. Prijava Posebnom tužilaštvu za Visokotehnološki kriminal ostaje, ko god da stoji iza ovoga, čekaju ga godine suđenja sa mnom, a nadamo se i zatvor, zbog ucena i pretnji. Da znate za ubuduće, ako planirate slične stvari, smeši vam se zakon - napisala je Tara.

Inače, nedavno je Nenad Aleksić Ša, reklamirao novi profil Tare Simov na društvenoj mreži Instagram, dok je Tara obavestila svoje pratioce da joj je stari profil hakovan.

U međuvremenu Tara se oglasila sa svog novog profila, i svoje pratioce obavestila da zaprate još jedan profil, jer ovaj napad hakera na nju ovih dana ne prestaje.

Video: Tara divlja za volanom bez dozvole: Simova se hvalila kako brzo vozi kroz naseljeno mesto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bs

    13. avgust 2021 | 06:22

    Ti pričaš o zakonu.

  • Crni

    13. avgust 2021 | 06:10

    Ko tebi trese kavez lutko, mnogo si bre nervozna....tako bude kada umislis da si neko i nesto, a ustvari niko i nista....

  • Nemanja

    13. avgust 2021 | 07:32

    Smesi se I tebi za vozacku dozvolu,Ili za tebe ne postoji ? 🤔🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA