"Daće Bog da ga beba smiri, da više nema ispade": Komšije o Mirku Šijanu, a evo šta kažu o Bojani

- Majka joj je mesecima bila loše, jedino što je Gocu uveseljavalo jeste Bojanina trudnoća - kaže komšinica

  • 1
Mirko Šijan Bojana Rodić beba porodilište Bojana Rodić, Mirko Šijan Foto: ATA Images

Mirko Šijan juče je izveo iz porodilišta svoju partnerku Bojanu Rodić i sina Zorana, te ih odveo u porodičnu vilu u Surčinu. U pomenutom naselju Mirko i njegova majka Goca Božinovska žive godinama, a komšije su prokomentarisale popularni par, ali i pevačicu.

Naime, komšije u naselju su otkrile da je Goca bila presrećna otkad je čula da će dobiti prvo unuče.

- Majka joj je mesecima bila loše, jedino što je Gocu uveseljavalo jeste Bojanina trudnoća. Još kad je čula da je dečak i da će se zvati Zoran bila je preplavljena emocijama, u više navrata se zaplače. Pričala je kako joj je to dalo novu enegriju, i jedva je čekala. Danima su bili užurbani, pitali smo se šta se dešava iza zidina kojim su opasali kuću, a onda smo shvatili da sve ubrzano renoviraju - otkriva komšinica i dodaje:

- Majstori su im stalno ulazili i izlazili, moleri, nameštaj su donosili. Radilo se punom parom. Iznenadila sam se što se Bojana porodila, znali smo da je termin bo kasnije, ali samo nek je sve dobro. Ona je inače fina i vaspitana, ume da se javi na ulici, zna za red. Kažu i da Goci po kući sve pomaže - ispričala je komšinica.

Sa druge strane, stariji gospodin iz ulice u kojoj Goca ima vilu, kritikuje Mirka.

- On je dobar momak i ima dobru dušu, često pomaže ljudima po kraju. Nije on zlonameran, samo što ga ta mladost ponese pa popije, bude brzoplet i napravi gluposti neke, pa svi pričaju kako je problematičan. A znam ga otkad je dete bio i uvek je bio dobro čeljade. Daće Bog da ga beba sad smiri, pa da više nema tih ispada - ističe komšija za Blic.

Podsetimo, Mirko je juče došao po svoju izabranicu i sina Zorana u porodilište Narodni front. Mirko je rekao da jedva čeka da njihov sin poraste, pa da može da ide sa njim u provod, a nakon što su odgovorili na pitanja prisutnih novinara, srećna porodica se uputila u vilu u Surčinu.

Kako je Bojana izgledala po izlasku iz porodilišta, pogledajte u galeriji:

Video: Mirko Šijan izveo iz porodilišta Bojanu i sina Zorana: Ponosni roditelji ne skidaju osmeh sa lica!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA