≫ 

Vojaž za Telegraf o trenutku kad je video da će devojka izvršiti samoubistvo: Noge su mi se odsekle

- To nije momenat da čovek treba da misli, samo sam instinktivno odreagovao i uhvatio je - rekao je Vojaž

  • 14

Muzičar Mihajlo Veruović Vojaž jedan je od mladih izvođača čija popularnost raste vrtoglavom brzinom. Dok njegove pesme broje milionske preglede, prva mesta na trendingu i slušaju se u svakom klubu, Mihajlo ne namerava da stane, već se priprema za nastup na velikoj sceni predstojećeg Music Week Festivala.

Mihajlo je za Telegraf Jetset otkrio u kakvim je odnosima sa kolegama, planove u karijeri, ali i odgovorio na intimnija pitanja. Ženski deo fanova, sigurno će zanimati šta je to što Vojaž sada traži u devojci, a njegov odgovor je u najmanju ruku atipičan za momke njegovih godina.

  • Uskoro ćeš nastupiti na Music week festivalu. Kako se spremaš, da li možemo da očekujemo nešto posebno i drugačije od tebe?

- Sigurno može da se očekuje nešto zanimljivo. Moj tim ljudi, koji zajedno radi sa mnom na mom scenskom nastupu i generalno na karijeri, i ja smišljamo jako zanimljive stvari za plasiranje na samom festivalu. Ovaj festivalski nastup će biti dosta drugačiji od mog nastupa u bilo kom klubu.

  • Nastupićeš sa Nuccijem. Jednom prilikom si rekao za Telegraf.rs kako ste se družili i ranije. Međutim, spekulisalo se da niste bili u sjajnim odnosima ranije, da li je to tačno?

- Ne, nije tačno. On i ja, još pre nego što je nastala generacija Zed, i pre nego što smo postali to što jesmo, generalno sa celom ekipom generacije Zed smo se družili i do te mere smo sarađivali da... On je meni radio prve spotove, pomagao mi je, ja sam njemu izlazio u susret i pomagao šta je god trebalo. Uvek smo bili dobri, ali sad smo se još više združili. Nekako se razumemo i delimo zajedničke stvari koje nam prijaju i održavaju naš kontakt.

  • Da li ste Nucci i ti maštali da ćete zajedno na velikoj sceni nastupiti?

- Pa da, sigurno. Sve ovo što smo radili, radili smo sa krajnjim ciljem da budemo uspešni, da to što radimo i volimo bude plod naše mašte, nešto što smo oduvek hteli. 29. avgusta ćemo dobiti priliku da to i ostvarimo.

  • Nedavno su mnogi pozdravili tvoje lepo mišljenje o damama. Da možeš da biraš, kako bi izgledala tvoja lepša polovina, i fizički i karakterno?

- Fizički ne znam, nemam određeni ukus. Iskreno, to mi je nevažno, a možda se to i vidi po meni, ne brinem toliko o svom fizičkom izgledu (smeh). Dosta mi je važnije da devojka bude iskrena, da sa mnom može da priča o raznim temama. Ja sam komunikativna osoba i volim osobe koje su isto takve i sa kojima mogu da delim zajedničke teme i vrednosti kojima raspolažemo.

  • Mora da postoji nešto vezano za fizički izgled što te privlači - crnka, plavuša?

- Nije kao da previše biram fizički izgled. Ma iskreno, lažem sad (smeh). U poslednje vreme, možda zato što sam mlad, jako mi je zanimljivo kada neko ima plave oči. Plave i zelene oči. Volim da nekoga gledam u oči, a kada je nešto drugačije, šarenoliko, bude još zanimljivije.

  • Koja je najluđa stvar koju si uradio zbog ljubavi?

- U "mladosti" kada sam bio još veći klinac nego sada, detence, prepešačio sam nekih 15, 20 kilometara sa gitarom da bih devojci svirao pod prozorom. Na kraju ništa nisam uspeo, nisam dobio ni broj telefona, ništa. To je bila tužna ljubavna priča, tužna serenada.

  • Da li si bio u stanju da hodaš posle toga? Pretpostavljam da nisi.

- Posle toga sam išao busem kući (smeh).

  • Kada je jedna devojka nažalost želela da izvrši samoubistvo na mostu, ti si prišao i tvoj drug je bio sa tobom...

- Da, tada je bio sa mnom moj najbolji drugar. Mi se sada tepamo, kume-kume, ali nismo stvarno kumovi. Neću puno da pričam o tome, to su neke privatne stvari i ne bih sa ljudske strane da komentarišem. Desila se ta situacija, devojka je stvarno htela sebi da oduzme život, a Nikola i ja smo se pojavili u pravo vreme, na pravom mestu, ja sam na Instagram profilu ispričao šta je sve bilo. Nije taj događaj toliko važan ni to što smo mi kao akteri radili, već da objasnimo ljudima koji imaju suicidne misli da nisu sami u tome i da uvek će biti tu neko da ih sasluša.

  • Šta si ti pomislio kada si video tu devojku?

- Noge su mi se odsekle, nisam ništa mislio. To nije momenat da čovek treba da misli, samo sam instinktivno odreagovao i uhvatio je.

Šta nam je Vojaž još rekao o uspehu u poslu, depresiji i razumevanju u emotivnim odnosima, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djani

    15. avgust 2021 | 10:47

    Ko je bre ovaj.

  • STRAKS

    15. avgust 2021 | 11:43

    Vamo glumi kriminalca u pesmama,svi karteli su njegovi i sav je pun gas,a ovde mu se noge odsekle.Pa izadji na asfalt nasminkana pudlice u realnost... :)

  • nest

    15. avgust 2021 | 12:15

    Nzm sto svi hejtuju lika, nikog ne proziva, klinac…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA