Aleksandra Subotić operisana u Beogradu: Peca u Crnoj Gori "uhvaćen", sa bivšom zadrugarkom?

Oni su sve vreme sedeli zajedno i ćaskali

  • 7
Aleksandra Subotić, Predrag Peca Raspopović Printskrin: Instagram/sandrasuboticss

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić, objavila je danas na svom Instagram profilu da je operisana, a za to vreme njen verenik Peca nalazi se u Crnoj Gori, gde je viđen u društvu još jedne bivše zadrugarke.

Naime, Aleksandra je trebalo sa svojim izbranikom i ocem njenog deteta da otputuje na more, ali zbog operacije koju je imala zakazanu, nije mogla da spakuje kofere i ode na odmor.

No, to Subotićevoj nije predstavljao problem, a kako voli da istakne, nije ljubomorna i veruje svoj partneru u potpunosti.

Ona je otkrila da je u pitanju estetska operacija, i misteriozno je nagovestila da ćemo uskoro svi imati prilike da vidimo.

Jelena Pešić vrele dane provodi na Crnogorskom primorju, a sada je Pešićeva uhvaćena sa suprugom Aleksandre Subotić, piše Srpski Telegraf. 

Oni su sve vreme sedeli zajedno i ćaskali, a čini se da su postali nerazdvojni tokom ovog putovanja. Posebnu pažnju izaziva činjenica da se ni u jednom momentu sa njima nije bila Aleksandra, koja je morala da ostane u Beogradu zbog operacije.

Kako li će Aleksandra reagovati na njihov susret, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA