≫ 

Karići očarani biserom Crne Gore, Bogoljub ističe: "Herceg Novi će biti u top 5 destinacija Evrope"

- Posebnu draž i jedinstvenost mu daje, položaj, gde od planinskih vrhova do mora, možete stići za nekoliko minuta. S razlogom ga možemo smatrati biserom Jadrana - napisao je Karić

  • 0
Milanka i Bogoljub Karić Milanka i Bogoljub Karić, Foto: Facebook/bogoljubkaric

Bogoljub Karić neretko sa članovima svoje porodice obilazi lepote Srbije, ali i regiona i sveta. Ovog puta, boravi sa suprugom Milankom u susednoj Crnoj Gori, koja ga je, sudeći po njegovim rečima, očarala svaki put kad ju je posetio.

- Lepote Crne gore nas iznova i iznova oduševljavaju i pozivaju da joj se ponovo vraćamo. Takva Bogom dana priroda, puna prelepih planina, smaragdno-zelenih reka, jezera poput Švajcarske, ali i predivnog plavog mora uz tople, iskrene duše crnogorske.

Gostoprimstvo i lepa reč su nešto što će vas uvek dočekati, i po tome je crnogorski narod poseban. Jedan od bisera primorja je i Herceg Novi, grad neobične lepote i sa velikim istorijskim nasleđem. Podsećanje na bogatu istoriju, služe nam znameniti spomenici, kule i manastiri, kao što su Sahat-kula, tvrdjava Kanli-kula, tvrdjava Španjola, manastirski kompleks Savina, tvrdjava Mamula, Forte-Mare i mnoge druge lepote ovog grada podno planine Orjen - napisao je Karić i nastavio:

- Pored Dubrovnika, a među atraktivnim destinacijama sveta, možemo uvrstiti i Boko-kotorski zaliv i sam Herceg Novi. Posebnu draž i jedinstvenost mu daje, položaj, gde od planinskih vrhova do mora, možete stići za nekoliko minuta. S razlogom ga možemo smatrati biserom Jadrana.

- Novi hotelski kompleksi i restorani koji se grade predstavljaju najveći resurs za ulazak među najatraktivnije turističke destinacije na svetu. Takav razvoj predstavlja veliku sigurnost za sve stanovnike grada i investitore koji dolaze, sigurnost i za buduća pokoljenja Novljana - naveo je Karić i dodao:

- Među ozbiljnim hotelskim kompleksima moramo pomenuti Portonovi, One and Only, a u bliskoj budućnosti gradnja hotela Ritz ,Mamula i mnogih drugih hotelskih lanaca, a i Luštica je u neposrednoj blizini. Takva politika gradskih vlasti a posebno vizija i strategija gradonačelnika grada Stevana Katića podići će životni standard građana, nivo usluge turistima i procvat samog grada i okruženja. Najbolja potvrda da su poznati međunarodni investitori izabrali umesto Dubrovnika Herceg Novi dovoljno potvrđuje da Herceg Novi sigurnim putem ide ka visoko elitnom turizmu.

- Sigurni smo da će Herceg Novi biti među top 5 najpoželjnijih destinacija ne samo regiona vec i Evrope - zaključio je Bogoljub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA