≫ 

Nataša Bekvalac iskreno o osudama: "Ogovaraju me žene koje bi dale sve na svetu da budu kao ja"

- Oduvek mi je važan jedino život koji zapravo živim, a ne predstava u javnosti koja uvek služi za ispiranje usta - rekla je pevačica

  • 15
Nataša Bekvalac i Rasta Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

Poznata pevačica Nataša Bekvalac otkrila da je odrasla u patrijarhalnoj porodici, ali i da se i na profesionalnom i privatnom planu suočavala sa negativnim komentarima.

- Kao mlada sam shvatila da se ne mogu svideti svima i da to neću ni pokušavati. Oduvek mi je važan jedino život koji zapravo živim, a ne predstava u javnosti koja uvek služi za ispiranje usta - rekla je Nataša i osvrnula se na svoje početke.

- Ni moj profesionalni put nije bio lak, kao što nije ni sada. Možda nisam oduvek znala šta hoću, kao što sada znam, ali šta neću, to sam uvek znala - rekla je pevačica i priznala da sebe nikada nije videla kao patrijarhalnu ženu poput svoje majke.

- Odgojena sam u patrijarhalnoj porodici i društvu i rano sam shvatila da mesto na kom se žena postavlja nije ono na kojem želim da budem. Zato sam brzo otišla iz porodičnog doma, osamostalila se i počela da živim malo drugačijim životom od većine devojaka i žena.

- Cena toga su bili razni epiteti, tračevi i ogovaranja, ali uglavnom su me ogovarale one koje bi sve na svetu dale da imaju petlju i hrabrost da žive kao ja - zaključuje ona za "Stori".

Video: Njoj Fotošop ne treba: Nataša Bekvalac objavila snimak, dominira u bikiniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahaha

    14. avgust 2021 | 23:15

    Ja sam žena, majka, ujna, strina, snajka i ne bi želela tvoj život ni kad bi mi moj o tome ovisio. Imam 70 kg i nisam nikakva misica, ali sam voljena, poštovana i mom mužu "krofnica" jedna i jedina. Žao mi te iskreno!

  • Niko bitan

    14. avgust 2021 | 23:04

    Hahaha, baš si me slatko nasmejala.Pa ti si draga moja promenila više njih nego što ima igrača u timu.Zaista nebi volela da budem na tvom mestu.

  • SebastianaKurtz

    14. avgust 2021 | 22:47

    Ja ne bih dala ni 5 cents za tvoj zivot a ni za izgled Ljepsa sam od tebe Ja ti ni Daču a naročito ovog poslednjeg muža ne bih ni pogledala Draga Nataša od metar I žilet ….

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA