≫ 

Miljana Kulić: 400.000 dinara koje sam dobila u kazinu uplatiću za lečenje male Lane!

- Bolje da ga pametno iskoristim, da dam onome kome treba - rekla nam je Kulićeva

  • 24
Miljana Kulić, Lana Jovanović Miljana Kulić, Lana Jovanović, Foto: Nikola Tomić, Facebook/Za Laninu životnu bitku

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić u kazinu prethodne noći dobila je 400.000 dinara, koje će, kako nam je rekla, uz još nešto svog novca, uplatiti u humanitarne svrhe, za lečenje male Lane Jovanović iz Niša.

- Danas ću da uplatim novac u humanitarne svrhe, za malu Lanu iz Niša - rekla je Miljana za Telegraf JETSET.

- Ovih 400.000 ću da uplatim za Lanu, to ne može da mi bude srećan novac, to je iz kazina, dodaću još nešto svojih para na to iz kazina i upatiti za lečenje male Lane - dodala je ona.

Kako nam je rekla, za nju ta suma ne predstavlja ništa i kako je ne bi potrošila u kazinu, gde je dobila, odlučila je da pare iskoristi na pametan način.

- To je za mene prljav novac, gde ga dobiješ tu ga i vratiš, bolje da ga pametno iskoristim, da dam onome kome treba - rekla je Kulićeva.

Pitali smo Miljanu da li bi 400.000 dinara pozajmila pevaču Darku Laziću.

- Ne bih mu pozajmilia, Darku bih sve pare dala! Kad sam mogla konj da dajem koji je odvratan, nezahvalan, kockar, zbog njega ponekad odem jer me je on uvukao u to, onda bih Darku, naravno, poklonila, što bih mu tražila da mi vraća - rekla nam je Miljana.

Podsetimo, Lana boluje od retke i teške bolesti, spinalne mišićne atrfofije tip 1. Ipak, novac joj je ponovo potreban, kako bi njeni roditelji otplati dug bolnici u Sjedinjenim Američkim Država (SAD), gde se Lana lečila i gde je primila najskuplji lek na svetu - Zolgensmu.

Ukoliko na račun bolnice ne uplate novac na vreme, njeni roditelji će morati da sakupe još dodatnih 200.000 evra, jer je suma koju sada treba da isplate, određena uz popust.

Lana je Zolgensmu primila decembra u Americi, a stanje joj se ponovo zakomplikovalo. Zbog toga je duže ostala u bolnici, a račun je svakog dana sve više i više rastao. Njeni roditelji, znajući da neće moći da pokriju toliki dug, tražili su da se devojčica prebaci u Budimpeštu, u Mađarskoj, gde je nastavila sa svojim lečenjem i gde se i sada nalazi.

Pomozimo Lani i njenim roditeljima da što pre sakupe novac:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 808 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human808 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000069907-42

Uplatom na devizni račun: 160600000006991130

IBAN: RS35160600000006991130

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Video: Miljana sa Željkom u rukama pozdravila Gocu Tržan i njenu ćerku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aaaassss

    15. avgust 2021 | 15:02

    Ova kad ti kaze dobar dan izadjes napolje da vidis da nije mrak

  • Dasa

    15. avgust 2021 | 14:17

    Gest mozda neocekivan ali vredan paznje i postovanja! Mnogi zadrugari bi trebali da slede ovaj primer jer su u mogucnosti...!!!

  • Suza Kg

    15. avgust 2021 | 15:01

    Volela bih da ova njena izjava bude istinita... ali zaista ne mogu da poverujem nekome ko godinama priča jedno, radi drugo, misli treće. Žena ima zaista veliki problem. Pri tom ne vodi računa ni o sopstvenom detetu. Ako je zaista dobila tu sumu novca na kocki, više mi ima logike da će istu ponovo prokockati. Ovo mi deluje kao još jedna, na žalost pogrešna i nehumana, reklama za Miljanu. Ponavljam, volela bih da nisam u pravu, i da me ona demantuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA