"Struk za desetku, je l' ovo moguće?": Lidija Vukićević pokazala razgolićen stomak u šestoj deceniji

- "Ili ću ja da osvojim Istanbul ili će Istanbul mene", Fatih sultan Mehmet - napisala je Lidija ispod fotografije koja je oduševila fanove

  • 17
Lidija Vukicevic Foto: Boško Karanović za Hello

Glumica Lidija Vukićević otputovala je u Istanbul, a pre toga je pozirala na aerodromu i sve je oduševila svojim izgledom po ko zna koji put.

Lidija je na jednoj fotografiji bila u sportskom fazonu. Plavo-zelena trenerka i beli top joj sjajno stoje, a tu je i simpatični pas kojeg je Lidija nosila.

- Vreme je... - napisala je ona u opisu objave.

Posebnu pažnju pratilaca je izazvala druga fotografija, ispod koje je napisala:

- "Ili ću ja da osvojim Istanbul ili će Istanbul mene", Fatih sultan Mehmet - napisala je Lidija ispod ove slike.

Na pomenutoj fotografiji Lidija pozira u mladalačkom autfitu. Ispod žute majice se vide lepe obline, a struk je, kako fanovi kažu "za desetku".

"Bože, koja zgodnoća i lepota", "Šta je za tebe Istanbul, ti ćeš osvojiti ceo svet!", "Struk za desetku, je l' ovo moguće?", "Da bi tebe osvojio grad mora biti mnogo veći od Istanbula...",  "Kakve obline, a tek struk...", bile su neke od pohvala, a Lidija se svakom zahvalila na lepim rečima.

U galeriji pogledajte kako Lidija izgleda i zbog čega je njen struk šokirao pratioce na Instagramu:

Video: Lidija Vukićević u tanga bikiniju pokazala kako se radi stoj na rukama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    16. avgust 2021 | 13:32

    Uvek antipatična! Džaba sve..... sa silikonima u 6 deceniji obesena naopačke da glumi ludilo kao u pubertetu. Dama nije sigurno

  • Ja

    16. avgust 2021 | 13:22

    Slika broj 4 gade mi se silikoni, neprirodno je da grudi ovako stoje. Slika u vodi struk fotosopiran. Ok, dobro se drzi svakako, ali... Godine su to

  • Xy

    16. avgust 2021 | 17:21

    Muka mi je više od ovih bakutanera što su izgubile krštenice. Misle da će se neko diviti njihovoj želji da budu mlađe. Neće. Samo izgledate jadno i smešno u isto vreme. Malo dostojansva ne bi bilo na odmet. Starite lepo i dostojanstveno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA