≫ 

Karleuša postavlja nove trendove: Ovakve cipele niste sigurno videli, a cena je prava "sitnica"

S obizirom na to koliko JK voli garderobu i obuću, ne čudi što su ove cipele sada postale deo njene ogromne kolekcije, a mnogi su se zapitali da li su one novi modni hit

  • 29
Milica Pavlović Jelena Karleuša Foto: ATA Images

Pop zvezda Jelena Karleuša često ističe svoje odevne kombinacije koje izazovu veliku pažnju javnosti, a sada je pokazala cipele, koje su trend u najavi.

Naime, Karleuša je objavila na Instagramu snimak na kom je predstavila svoje nove cipele, neon pink boje, poznatog modnog brenda. Mnogi su bili oduševljeni prizorom, a nekima se zavrtelo u glavi kada su shvatili koliko zapravo koštaju cipele.

Neobične štikle su iz Italije, iz najnovije sezone poznatog modnog brenda, a cena je prava "sitnica" - 670 evra.

S obizirom na to koliko JK voli garderobu i obuću, ne čudi što su ove cipele sada postale deo njene ogromne kolekcije, a mnogi su se zapitali da li su one novi hit.

"Ljudi, cena im je 670 evra", "Ko zna koliko ima tako kvalitetnih cipela", "Neon pink je sada in", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Kako izgledaju Karleušine nove cipele, pogledajte u galeriji ( od 2. fotografije):


Video: Karleuša sletela u Crnu Goru privatnim avionom: U stilu svetskih zvezda, “grmi” na pisti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    16. avgust 2021 | 11:40

    nego sreco moja, da kupis ti jedno ogledalo...

  • Nabi te pink stikle u...

    16. avgust 2021 | 14:32

    Kako vas bre nije sramota, napaljene pevalje ,dokle bre vise se hvalisate bogatstvim ,narod gladan... deca bolesna nemaju novac za lecenje ...puu smucile ste se i Bogu i narodu!

  • vm

    16. avgust 2021 | 14:17

    Cipele su grozne , ali moj omentar se odnosi na ove... helanke... Još je Frojd objasnio da glupe ljude možemo prepoznati po potpunom odsustvu stida. Kada doživimo transfer blama zbog nečijih postupaka, ovde konkretno zbog ovakvog oblačenja, jasno nam je sa kim imamo posla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA