≫ 

Otac Cece Ražnatović u bolnici: Hitno primljen u Klinički centar u Beogradu zbog bolova u stomaku

Posete u Kliničkom centru su zabranjene zbog pandemije virusa korona, pa je bila sprečena da ga obilazi, ali je dan i noć bila na vezi sa lekarima i redovno pratila njegovo zdravstveno stanje

  • 28
Svetlana ceca Ražnatović Slobodan Veličković Svetlana Ceca Ražnatović, Slobodan Veličković, Foto: Nikola Tomić

Slobodan Veličković, otac folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, navodno je završio u bolnici zbog zdravstvenih problema.

Roditelj muzičke zvezde je, prema navodima medija, pre dve nedelje hitno primljen u Urgentni centar zbog bolova u stomaku. Lekari su brzo reagovali, a nakon intervencije je smešten na odeljenje intenzivne nege gde se polako oporavlja, tvrdi Kurir.

Ista situacija se dogodila i početkom decembra 2019.godine i to na dan svadbe unuka Veljka Ražnatovića sa Bogdanom Rodić.

Tada je, podsetimo, na veselju u hotelu osetio tegobe u abdomenu. Ceo dan je trpeo bolove, a kada su bolovi postali neizdrživi požalio se supruzi Miri koja je brzo reagovala i vozači su ga odmah odvezli u bolnicu. Iako je brinula zbog oca, Ceca se tada trudila da niko od gostiju na ceremoniji ne posumnja da se nešto loše dešava u porodici.

Tako je bilo i ovoga puta. Pevačica je imala dogovorene nastupe, održala je niz spektakularnih koncerata po Srbiji i Crnoj Gori, a otac joj je sve vreme bio vezan za bolnički krevet, navodi pomenuti list.

Posete u Kliničkom centru su zabranjene zbog pandemije virusa korona, pa je bila sprečena da ga obilazi, ali je dan i noć bila na vezi sa lekarima i redovno pratila njegovo zdravstveno stanje. Na sreću, Slobodan nije životno ugrožen, što je pevačici bilo najvažnije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maxaleon

    16. avgust 2021 | 13:08

    … ala smo mi pukli kada je ovo vest

  • ❔❕

    16. avgust 2021 | 13:33

    Ako je iznenada dobio jake bolove zar nije bilo logičnije da ode u Niški klinički centar, koji mu je što kažu uz guzicu, nego da bije put čak do Beograda?

  • Snežana

    16. avgust 2021 | 15:32

    Sto bi taj covek bio bitan nama. Pisite o deponiji u Vinci koja gori i dan i noc. To mozda nekoga moze da zanima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA