Milan Marić pozitivan na korona virus, ekipa sa seta potvrdila: "Očekujemo da će se brzo oporaviti

- Čula sam se s Milanom. Nema teži oblik korone - rekla je dramaturg Nataša Drakulić

  • 2
Milan Marić glumac Milan Marić Foto: Instagram/eugensmesni

Glumac Milan Marić pozitivan je na korona virus, a na sreću nema teži oblik i očekuje se da će se u skorijom periodu oporaviti.

Marića uskoro očekuje snimanje treće sezone serije "Državni službenik", ali ekipa će raspored prilagoditi njemu, što je potvrdila Nataša Drakulić.

- Čula sam se s Milanom. Nema teži oblik korone. Očekujemo da će se oporaviti za najviše dve nedelje. Snimanje naše serije treba da počne u Istanbulu. Trenutno pišem nastavak "Ubica mog oca" i serijom se bave drugi ljudi. Milan će od nas imati podršku i sve što mu bude potrebno - kaže Nataša Drakulić, dramaturg ovog projekta i desna ruka Predraga Gage Antonijevića za Kurir.

Glumac je u toku pandemije veoma vodio računa o svojim bližnjim, koje nije zagrlio gotovo pola godine. On je nedavno otkrio da vodi računa o svom zdravlju i da ide kod psihoterapeuta.

- Ukoliko se ne suočavate s nekom bolešću, odlika mladog čoveka jeste da o zdravlju uopšte ne razmišlja, da misli da je ono neustrašiv izvor, reka koja konstantno teče istim tokom, da može sve. Sazrevajući, shvatite da to i nije baš tako. Ako uzmemo u obzir gde i kako živimo, intenzitet informacija koje konstantno primamo, stres, vreme koje je nesigurno, turbulentno, blage anksioznosti koje se javljaju na svakodnevnom nivou, moramo se zapitati kako da produžimo osećaj zdravlja i zaštitimo se od svega što je duže moguće, a da ipak ne živimo krijući se od svega toga - rekao je Milan.

- Bitno je osluškivati svoje telo i otići jednom godišnje na sistematski pregled. To nije ništa strašno, neophodno je, kao i briga o psihičkom zdravlju - zaključio je glumac tada za Gloriju.

Video: Katarina Radivojević je Cone i ima mušku ruku: Otkrila detalje o ulozi u Nečista krv - greh predaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok

    16. avgust 2021 | 14:57

    Pa šta ako je pozitivan.. Zbog čega je to vazno da mediji prenose? Nek se leči.. Želim mu bez oporavak, kad sam već dobio informaciju... Tolika briga kao za ljude oko korone, a mom rođaku došla hitna pre neki dan.. Nije se ni malo interesovala oko njega.. Infuziju mu nisu dali.. I naravno preminuo je. A ozbiljno je bio bolestan, a nije bila korona.

  • Nestor

    18. avgust 2021 | 22:26

    Neka ide u Srebrenicu da se leči tamo su svi njegovi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA