≫ 

"Neću se poroditi u privatnom porodilištu, iako sam htela. Stresno je, imala sam blage kontrakcije"

Bojana Ristivojević pričala je o detaljima trudnoće, ali i porođaja koji je uskoro očekuje

  • 4
Bojana Ristivojević Bojana Ristivojević, Printskrin: TV Prva

Voditeljka Bojana Ristivojević (33) u osmom je mesecu trudnoće i spremno čeka termin porođaja koji je zakazan za 1. oktobar, kako je rekla, bila je prinuđena da uspori tempo života i samim tim ode na trudničko, a otkrila je i detalje porođaja.

- Na trudničko sam otišla na pragu šestog meseca i to je bilo zbog preporuke mog ginekologa koji je smatrao da je neophodno da usporim tempo i da se više odmaram zbog bebe. Imala sam blage kontrakcije i to što je beba sve vreme nisko malo nas je bilo uznemirilo. Takođe, vođenje jutarnjeg programa koje traje pet sati nije nimalo lako. Stresno je, iako nikada to nisam htela da priznam. Mislim da sam u pravo vreme napravila pauzu - rekla je voditeljka.

Bojana se sredinom juna povukla sa malih ekrana, ali priznaje da je sve vreme sa kolegama na vezi i da je i dalje uključena u stvaranje programa. Ona je otkrila da je jednom prilikom imala mučnine i tokom programa uživo.

- Još mi ne nedostaje posao jer je tek dva meseca kako sam na trudničkom bolovanju. Komuniciram svakodnevno sa kolegama sa televizije pa na neki način imam osećaj kao da sam uključena u stvaranje programa i dalje - kaže Ristivojevićeva za Gloriu.

- Samo nekoliko puta sam imala mučnine na početku trudnoće, jednom čak za vreme programa, ali je sve brzo prošlo. Nikakve posebne izražene simptome nemam, osim što mi ne prija da jedem ribu, koju sam obožavala pre trdunoće. Čak sam se skoro smejala svojoj baki koja mi je, kada sam joj rekla da jedino ribu izbegavam, ponosno saopštila kako zna zbog čega - ispričala je i dodala:

- Zvučalo je kao da zna neku moju dobro čuvanu tajnu. Insistirala sam da mi kaže zašto. Ona je najpre odbijala, a zatim mi objasnila kako veruje da namerno ne jedem ribu da beba ne bi imala problema sa govorom, jer se u narodu kaže "ćuti kao riba". Naravno da to nije razlog, nisam sujeverna.

Bojana priznaje da ne strahuje što je trudna u vreme pandemije korona virusa i da je odlučila da se na kraju porodi u državnom porodilištu, iako najpre joj to nije bilo u planu.

- Svi znamo da je korona i dalje prisutna, znamo i koliko je opasna, ali ne smemo dozvoliti da pobedi. Zato se ne plašim, zato ne sme nijedna trudnica da se plaši. Moja zamisao na početku je bila da se porodim u privatnom porodilištu, ali već u prvim mesecima sam imala sreću da upoznam sjajne doktore, ginekologe, tako da sam kasnije sve odluke donosila sa njima - rekla je voditeljka.

- U međuvremenu sam se predomislila, pa ću se poroditi u državnom porodilištu. Presudilo je to što su mi rekli da ima sjajnih privatnih porodilišta, ali ako išta krene po zlu, porodilja se vozi u državnu bolnicu. Zašto bih onda rizikovala - ispričala je Bojana i istakla da bi volela da ima mnogo dece.

Video: Bojana Ristivojević: Maštam o tome koliko ću dece imati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    16. avgust 2021 | 21:54

    Bojana je predivna! Cura bez mane!Prelepa obrazovana elokventna, ima stav, dobrodusna devojka iz naroda i vernica! Pravi primer svim devojkama! Bokica je zasluzila svu srecu ovog sveta!

  • DARKO 100%

    16. avgust 2021 | 21:40

    Nasa pametna i lepa Bojana,nek ti je sa srecom sto godj da se rodi nek je samo zivo i zdravo

  • Sandra

    16. avgust 2021 | 23:28

    Bokalica je predivna. Zelim joj sve najlepse kao i njenoj bebici . Primer jedne predivne osobe,vredne, postene, pametne i iskrene. Trebale bi devojke da se ugledaju na nju a ne na starlete. Ona je melem za dušu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA