Biković se baškari na jahti: Smestio se u ljuljašku, pa pokazao zgodno telo

Mnogi su se ponudili da ljuljaju glumca, da se on ne muči sam

  • 7

Jedan od naših najuspešnijih glumaca, Miloš Biković, ovog leta i te kako uživa na odmoru, a sada je pokazao kako izgleda jedan njegov dan na moru.

Biković se baškari na jahti, na kojoj je napravio improvizovanu ljuljašku na kojoj uživa. On se i snimio, a prelep pogled na otvoreno more oduševio je sve.

Glumac je zatim podelio kako izgleda njegov obrok, a s obzirom na količinu hrane, on definitivno na odmoru uživa u velikom društvu. No, mnoge dame oduševio je kadar njegove zgodne figure, a jasno se vidi da on redovno trenira.

- Evo radno. Vi? - poručio je glumac koji ove godine, čini se, više nego prethodnih, uživa u čarima leta.

"Nikad bolje nisi izgledao", "Ti znaš da uživaš", "Neka je tebi lepo, nama je pakao na četrdeset stepeni", "Hoću i ja da budem glumac", "Mogu ja sa tobom na odmor, ja cu da ti mrdam ljuljašku, da se ne mučiš", "Prelepo!", "Ne zna se da li si lepši ti ili taj prizor", neki su od komentara.

Podsetimo, Biković je nedavno bio na odmoru u Hrvatskoj, gde su mu društvo pravili koleginica i drugarica Jelisaveta Orašanin i njen suprug, košarkaš, Miloš Teodosić. Oni su, sudeći po kadrovima, bili na skrivenim lokacijama, ali veoma lepim i luksuznim.

Video: Biković skočio u more sa jahte koja je jurcala blizu 50km/h: Opklada je opklada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA