≫ 

"Počeću da im smetam, izbaciće me!": Goca Božinovska otkrila da li pomaže oko malog Šijana

- Patronažna sestra nam i dalje dolazi, a Bojana i Mirko sve oko Zorana zajedno rade - rekla je Goca

  • 3
Goca Božinovska Goca Božinovska Foto: ATA Images

Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, nedavno je postao tata kada mu je partnerka Bojana Rodić podarila sina Zorana. Sreću zbog prinove ne krije ni baba Goca.

Goca je otkrila da do sada ništa nije kupila unuku.

- Svom unuku nisam ništa kupila, dala sam mu pare čim su ga doneli u kuću. Ne znam šta bih odabrala kad je tako mali, a svi su mu donosili garderobice, ima dovoljno petoro dece da se obuče. Toliko stvari je tu da mislim da mu bar pola nikad neće obući, prerašće ih. Divno su mu sredili sobicu, sve je mnogo slatko. Nisu preterali, a ima sve što jednoj bebi treba.

Goca ističe da se Mirko i Bojana odlično snalaze kao roditelji.

- Patronažna sestra nam i dalje dolazi, a Bojana i Mirko sve oko Zorana zajedno rade. I ustaju noću, i oko kupanja, povijanja, sve dele i sve umeju. Divni su roditelji. Unuk mi je miran, čak se nekad i smeje. Kažu da se svoje dete najviše voli, nisam ni slutila da ću njega moći ovoliko da zavolim! Sav je mali i sladak, tepam mu, uneo nam je posebnu ljubav i radost u kuću - kaže Goca.

Božinovska stalno pomaže sinu i budućoj snaji, da se plaši da će im dosaditi.

- Oni sve sami znaju i snalaze se. Svakih pola sata se penjem kod njih na sprat samo da provirim i da vidim Zorana, počeću da im smetam, izbaciće me! Čekam da se umore pa da mi sami kažu da uzmem unuka, da ga ja malo čuvam! Biću baba sa najboljom linijom koliko puta dnevno idem gore-dole - ispričala je Goca za Blic.

Video: Goca Božinovska: Unuk će mi se zvati Zoran Šijan! Srećna sam i tužna, istovremeno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA