≫ 

Ceca i Bogdan se ne razdvajaju: Viđeni kako sami šetaju tržnim centrom, evo šta su kupovali

Oni su u tržnom centru proveli skoro sat vremena razgledajući prodavnice

  • 9
Ceca Ražnatović i dečko Bogdan Srejović Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović, Foto: Telegraf

Folk zvezda Ceca Ražnatović uživa u ljubavi i ne odvaja se od dečka Bogdana Srejovića, a pre nekoliko dana, bili su zajedno u šopingu u jednom tržnom centru u Beogradu.

Bez ozbira što je jedna od naših najvećih zvezda, Ceci nije bio problem da prošeta tržnim centrom, kao i svi drugi ljudi, bez obezbeđenja i sa svojim emotivnim partnerom.

Pevačica i njen izabranik su u popodnevnim časovima, držeći se za ruke, došli u tržni centar, gde su proveli skoro sat vremena razgledajući prodavnice.

Ceca je za popodnevni šoping odabrala sasvim običnu crnu usku dugu haljinu i ravne papuče, dok se Bogdan odlučio za belu sportsku majicu, sive pantalone i patike.

Zaljubljeni par je najpre neko vreme proveo u jednoj prodavnici koja prodaje garderobu s potpisima poznatih svetskih dizajnera, a zatim su otišli do salona nameštaja, gde su razgledali spavaće sobe, ugaone garniture i ostalo.

Iako su pokušali da prođu neopaženo, to nije bilo moguće, pa su ostali posetioci radoznalo gledali u njihovom pravcu i komentarisali kako su lep i skladan par, piše Kurir.

Video: Cecu još nismo videli u ovako romantičnom prizoru: Uživa sa Bogdanom na jahti, on je ljubi u kosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mia

    18. avgust 2021 | 10:32

    Ona mu izgleda kao mama . Ali dobro razumem ga ... mada kada volje razmislim i ne .

  • mostar

    18. avgust 2021 | 09:48

    ? Sta je pisac hteo reci

  • Miki035

    18. avgust 2021 | 11:55

    Sta su oni toliko zanimljivi da pisete o njima sto ne prikazaste kako se Nasi mladi skolarci koji osvojise svetske medalje u znanju pripremaju za takmičenja koristilo bi mladima a ne ovi nevažni likovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA