≫ 

Kaja postaje pretnja Viki! Ulazi u isti biznis kao i folkerka, spremna je da se ozbiljno bavi time

- Ona jako lepo peva i jako je talentovana za muziku, ali nisam sigurna da je spremna i da zaista želi time da se bavi u budućnosti - rekla je Kaja o svojoj ćerki Nikoliji

  • 1
Katarina Kaja Ostojić, Grand Specijal Katarina Kaja Ostojić Foto: Nikola Tomić

Pevačica Kaja Ostojić uveliko ima želju da se oproba u novom biznisu, pa će, kao i njena koleginica Viki Miljković, da uđe na tržište nekretnina.

Ona tokom pandemije koronavirusa ne kuburi sa finansijama zahvaljujući reklamama, ali je spremna i na nešto drugačije.

- Počela sam da se zanimam raznoraznim stvarima, pre svega svojim Instagram profilom i u poslednje vreme uspevam lepo da zaradim od reklama na istom. Pored toga, zanima me i tržiste nekretnina, pa se nadam da ću u budućnosti moći ozbiljnije da se bavim time - kaže Kaja.

Pop pevačica će nastupiti na ovogodinšnjem Music Week Festivalu, na kojem će izvesti svoje i strane pesme.

- Sve će biti dosta drugačije i zabavnije nego pre. Biće pre svega mojih pesama koje ljudi vole i naravno stranih pop hitova kakve često obrađujem u poslednje vreme - rekla je pevačica.

Kaja ističe da je njena ćerka talentovana za muziku i otkriva da li bi podržala njenu ćerka Nikolinu ukoliko bi krenula da krene majčinim stopama.

- Ona jako lepo peva i jako je talentovana za muziku, ali nisam sigurna da je spremna i da zaista želi time da se bavi u budućnosti. Nju sad čekaju studije, a ako ikada poželi da krene mojim putem, podrzaću je i biti uz nju na tom putu - ispričala je Kaja za Blic.

Video: Kaja Ostojić pokazala svoj komšiluk u Francuskoj: Skoro kao kod nas na Zlatiboru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA