≫ 

Porodično carstvo bez trunke kiča! Zavirite u luksuzni dom Ane i Bastijana u austrijskom gradiću

Bračni par je baš sve u kući uredio po svom ukusu

  • 48
Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, Foto: Instagram/anaivanovic

Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug, nekadašnji fudbaler Bastijan Švajnštajger svoju prodičnu oazu mira pronašli su u austrijskom gradiću Vestendorf, gde žive sa sinovima Lukom i Leonom.

Austrijski mediji dom Ane i Bastijana nazivaju utočištem za bogate, prostarana kuća okružena je velikim dvorištem, koje uključuje teniski teren, fudbalski teren i teretanu.

Porodica je samo 800 kilometara udaljena od Beograda, a u svom malom carstvu, čini se da je bračni par uredio sve baš po svojoj i meri svoje porodice.

U prostranoj kući dominiraju svetli tonovi, poput bele, krem i sive boje, kako bi prostor i vizuelno izgledao veće. Ujedno, nameštaj je masivan, luksuzan, ali ga ima veoma malo i sve je praktično uređeno i prilagođeno svojoj svrsi.

Prostrana kuhinja u beloj boji, u kojoj Ana za svoju porodicu sprema omiljene obroke ima veliki šank, koji predstavlja radnu površinu za kuvanje. 

Anina spavaća soba je u bež tonovima, sa velikim bračnim krevetom, i ogledalom, pred kojim se teniserka sređuje za posebne prilike i neretko fotografiše u glamuroznim,

Ana i Bastijan redovno treniraju, što se vidi po njima, pa ne čudi što u svom domu imaju teretanu u kojoj vežbaju. Prostrano dvorište je Anina oaza mira, gde praktikuje jogu, čita knjige i sređuje svoje misli.

Kako izgleda Anina i Bastijanova lukuzna kuća u austrijskom gradiću Vestendorf, gde žive sa sinovima Lukom i Leonom, pogledajte u galeriji iznad.

Video: Znate li koji Srbin je najpopularniji na Instagramu: Ovo je 10 njih sa najvećim brojem pratilaca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA