≫ 

Alen besni na pomen Tife posle skandala: Nebulozama mi kvarite dan! Vojičić: Ne demantujem, ali...

Tifa je zbog Alenovog poteza bacio mikrofon i otišao sa bine

  • 11
Mladen Vojičić Tifa Alen Islamović Mladen Vojičić Tifa, Alen Islamović, Printskrin: Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal, Foto: Nikola Tomić

Nakon scene koju su imali na koncertu grupe "Bijelo Dugme", čiji su članovi, na Bir festu, gde je došlo do vrlo neprijatne situacije pred publikom, oglasili su se Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa.

Naime, Alen i Tifa su pred publikom pevali pesmu "Ružica si bila", kad je Tifa trebalo da otpeva svoj deo pesme, Alen je odjednom počeo da peva, pa je nastao haos. Tifa je pobesneo, pa je bacio bubicu na scenu i otišao sa bine.

Menadžer ga je jurio i nagovarao da se vrati na binu, međutim, Tifa nije hteo da čuje za to. Zaključao se u kontejner koji je na "Bir festu" bio rezervisan za njega i govorio sve vreme: "Šta će on meni da upada u pesmu!", a koncert se nastavio bez njega. Kasnije se ipak vratio, a na kraju nastupa navodno se jedva, sa ostatkom benda, poklonio publici.

Ovim povodom, kako bismo saznali od aktera sukoba šta se tačno dogodilo, kao i da li su uspeli da reše nesuglasice nakon koncerta, kontaktirali smo Alena i Tifu.

Ni jednom, ni drugom, nije se dopalo pitanje čim smo im spomenuli onog drugog "saborca" iz benda.

- Nemojte mi sa takvim nebulozama kvariti lep i sunčan dan! Neću to da komentarišem, kvarite mi lep dan i putovanje - rekao je prilično ljutito Alen za Telegraf Jetset.

- Ne želim da demantujem, ali daleko je to od istine - rekao nam je kratko Tifa, ljubazno ističući da neće da daje izjave tim povodom, a zatim prekinuo vezu.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je javno došlo do sukoba između Tife i Alena, oni su se fizički obračunali nakon koncerta na dočeku 2018. godine u Budvi.

Pevači "Bijelog dugmeta" tada su se potukli odmah po silasku sa bine. Tifu je tada iznerviralo to što je Alen tokom koncerta otpevao deo pesme koji sleduje njemu. Prvo je došlo do verbalnog prepucavanja, a onda i do fizičkog kontakta.

Godinu i po dana nakon pomenutog fizičkog sukoba, sredinom 2019. godine, razgovarali smo sa Alenom kog smo pitali u kakvim je odnosima sa Tifom i da li se čuju.

- Ne... Niti se čujemo, nemamo potrebu da se čujemo. On radi svoj posao, ja svoj...- rekao nam je Alen tada.

Video: Alen Islamović ne može u Kanadu: Danas je svet skrojen od laži!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    19. avgust 2021 | 14:39

    Samo ruže instituciju od grupe , dovedeni su da vokalno imitiraju nedostižnog Željka Bebeka a oni prave cirkus

  • PECA

    19. avgust 2021 | 14:20

    Tifa je izmislio pevanje za Aliju islamovića, a Bebek je tata za Tifu.

  • Goran

    19. avgust 2021 | 14:47

    Mnogo velike zvezde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA