≫ 

Goca Tržan brani Bubu i Jalu: Nisu uradili ono o čemu se priča, druge ljude treba sankcionisati!

- Smatram da oni koji su to uradili treba da budu sankcionisani - rekla je pevačica

  • 42
Goca Tržan Goca Tržan / Foto: ATA Images

Goca Tržan upitana je da prokomentariše nedavni incident u Nišu, kada su momci iz ekipe Bube Korelija i Jala Brata sa bine bacili maloletnog dečka, nakon čega je mladić dobio i batine.

Pevačica ističe da smatra da drugi ljudi treba da budu kažnjeni, a ne bosanski dvojac.

- Nismo bili tamo, ne znamo šta se desilo. Često se sve izvuče iz konteksta. Uopšte ne znam zašto bih komentarisala nešto čemu nisam prisustvovala - nisam videla ništa. Znam da njih dvojica nisu uradili ono o čemu se priča i smatram da oni koji su to uradili treba da budu sankcionisani. Mi nismo iz te priče - rekla je Tržanova prošle noći na Bir Festu.

Podsetimo, Bubi i Jalu zbog incidenta u Nišu zabranjen je ulazak u Srbiju.

Ovaj događaj izazvao je i lavinu reakcija, a pre zvanične zabrane, pokrenuta je i peticija kako bi im se zabranio ulazak u Srbiju.

Dejan Simić, otac maloletnog dečka koji je pretrpeo nasilje na nastupu Bube i Jale, u ekskluzivnoj ispovesti za Telegraf.rs rekao je da je u šoku zbog svega što se dogodilo, kao i njegov sin koji je napadnut.

Nekoliko dana nakon incidenta oglasili su se Jala i Buba na svojim Instagram profilima, porukom:

- Dragi moji, želim da se kratko osvrnem na događaj u Nišu. Ni moj kolega ni ja nismo bili prisutni na bini, što je javno potvrdio organizator. Bili smo na bekstejdžu i čekali svoj red. Jako mi je žao zbog nastale situacije i aapsolutno osuđujem svaku vrstu nasilja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I3

    19. avgust 2021 | 15:20

    Sram te bilo matora! Na svojim profilima su pisali srbe na vrbe i bili su na bini kad se to desilo! Kako mozes da budes tako odvatna da branis muju i hasu? I tebe treba zabraniti posle ove jadne izjave

  • stojadin pavlovic

    19. avgust 2021 | 16:11

    Goco sad ce sabacki vasar ima jedna satra ako si slobodna reci cena kolika ti je mogla bi da otpevas sa Vendi par pesama.

  • hogar

    19. avgust 2021 | 15:42

    kad se setim za koga si se udala... jasno mi je da mozga nemas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA