≫ 

"Mislila sam da sam se nadula, Bojan i ja smo bečili oči": Mia otkrila kako je saznala da je trudna

- Moja drugarica mi je rekla :"Pa ne možeš da budeš malo trudna, ili jesi ili nisi!" i tu smo razbili dilemu - rekla je pevačica

  • 2
Mia Borisavljević Mia Borisavljević, Bojan Grujić, Foto: ATA Images

Pevačica Mia Borisavljević nedavno je na svet donela i drugo dete, ćerkicu Teu, a njena objava posvećena mezimici na Instagram profilu nasmejala je mnoge.

Naime, ona je istakla da nije verovala kada je ugledala test da je u drugom stanju.

- Kad je moja Mrvica bila jedna bleda crtica... Bojan i ja smo "bečili" oči i ponavljali test pet puta ne verujući da se ta crtica ipak vidi... (ma, vidi se, ma ne vidi se, čini ti se iz tog ugla.. ) A onda mi je moja drugarica rekla :"Pa ne možeš da budeš malo trudna, ili jesi ili nisi!" i tu smo razbili dilemu.

- A do testa ne bi ni došlo da se nisam pojavila jedan dan sa otečenim stomakom i raskopčanim farmerkama kod moje šminkerke, koja se pitala šta mi odjednom bi? Pravdala sam se da sam popila sok od šest ceđenih narova i bila ubeđena da sam se nadula trenutno. Uostalom, šta mi bi da popijem toliko ceđenih narova? Sve je ukazivalo na to da test mora da se uradi. I eto drage moje devojke i žene, da znate da i najbleđa crtica govori više od hiljadu reči - napisala je Mia u svojoj objavi.

Emotivnu i šaljivu objavu pogledajte u galeriji:

Podsetimo, Mia se porodila 10. jula, i na svet donela svoju drugu ćerku, a sve je raznežila prizorom sa tek rođenom naslednicom.

Pevačica je ćerku na svet donela carskim rezom, a nakon porođaja objavila je sliku iz porodilušta i otkrila kako se njena naslednica zove.

- Zdravo svete. Ja sam Tea Grujić, sestra Emina i ćerka Bokijeva i Mijina. Rodila sam se danas u 12:45h, teska sam 3,160 kilograma i dugačka 52 centimetara - napisala je tada pevačiaca.

Video: Mia objavila prvi snimak iz porodilišta sa ćerkicom: Evo kako izgleda dva dana nakon porođaja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    20. avgust 2021 | 06:34

    Znači fora je šest isceđenih nara.......

  • Perke

    20. avgust 2021 | 07:01

    Ko jos radi ove testove na crticu? Das krv, pratials parametar, sigurnost 100%...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA