≫ 

Zavrteće vam se u glavi od cifre: Otkriveno koliko je bogatstvo Dragane Mirković - evo šta ona kaže

- To je procena vrednosti cele karijere jedne osobe. Jeste to na neki način kompliment – rekla je Dragana

  • 22
Dragana Mirković Dragana Mirković, Foto: ATA Images

Pevačica Dragana Mirković decenijama je u samom vrhu na domaćoj estradi, a njena popularnost meri se i time što zauzima ubedljivo prvo mesto na listi najbogatijih umetnica.

Prema podacima jednog stranog sajta Dragana je “teška” 30 miliona dolara, a sada je prokomentarisala da li kod kolega postoji doza ljubomore zbog njenog uspeha.

- Ja sam prvo bila iznenađena da oni uopšte znaju za naše zvezde i da se uopšte bave time. To je procena vrednosti cele karijere jedne osobe. Jeste to na neki način kompliment - rekla je Dragana i dodala:

- Ja se iskreno nadam da to ne izaziva ljubomoru, ja to nisam osetila. Toni i ja smo ljudi koji samo možemo da pomognemo kolegama, sigurno im nećemo odmoći. Kada je moj prijatelj neko ko je jači od mene i ima više, presrećna sam i ponosna, divno je imati nekog takvog, pa možda i jednog dana, ne daj bože, kao bekap - objasnila je zvezda.

- Mislim da bi kolege tako trebalo da me gledaju, jer sam se dokazala da sam uvek tu za njih da pomognem i nikada nisam pričala o tome, jer to je nešto privatno - ispričala je pevačica.

Kako je Dragana izgledala u prvom javnom pojavljivanju nakon višemesečne pauze, pogledajte u galeriji:

Video: Dragana o sukobu sa Cecom: Ružno je pričala o meni! Ne plašim se ničega, ja idem bez telohranitelja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    20. avgust 2021 | 20:23

    Tolike pare, a operaciju lica radila kod Kineza. Ženo i svi ostali koji hoćete da se podmladite. Matični broj ne možete izmeniti. Samo se unakazite da ste smešni.

  • Timocanin

    20. avgust 2021 | 21:38

    Al ste ljubomorni na jedan od najboljih zenskih vokala ikada kod nas , kakav smo narod zato nam I ide ovako kako nam ide .

  • Kiki

    20. avgust 2021 | 20:43

    Nikad' nije umela da se dotera i obuce...i sad ovo sto vidim je uzassssss !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA