Seka je san mnogih muškaraca, ali i njen muž "kida": 5 momenata kad je Veljko zasenio Aleksićevu

Veljko nema društvene mreže i deluje da mu ne prija pažnja javnosti i medija

  • 17
Seka Aleksić Seka Aleksić i Veljko Piljikić, Foto: ATA Images

Popularna pevačica Seka Aleksić godinama unazad je u skladom braku sa Veljkom Piljkićem, a iako je Seka javna ličnost, a ne Veljko, postoje momenti kada je suprug "zasenio" Aleksićevu.

Veljko nema društvene mreže i deluje da mu ne prija pažnja javnosti i medija, ali da "pristaje" na to jer je velika podrška svojoj supruzi.

S druge strane Seka je veoma aktivna na društvenim mrežama, ali svega nekoliko objava ima sa Veljkom, koji ju je u nekoliko navrata, sudeći po reakcijama i komentarima, zasenio.

Pevačica je nedavno podelila fotografiju na kojoj na obali reke grli svog supruga, a kako je on bio bez majice, mnoge dame su gledale ovaj prizor uz komentar: "Blago Seki".

Oni su nedavno uživali na odmoru, a fotografija bračnog para raspametila je sve. Veljko je ponovo bio bez majice, a u prvom planu bilo je njegovo mišićavo telo, po kom se jasno vidi da naporno i redovno trenira.

Seka je sa zimovanja iznenadila sve neobičnom fotografijom, na kojoj su svi gledali u njenog supruga. Oni su na snegu napravili zimsku i romantičnu čaroliju, međutim, dok je Seka bila u bundi, Veljko je na sebi imao samo farmerke. Ovo izdanje bez majice u ovom ambijentu je definitivno zasenilo Seku.

Nakon rođenja sina Jovana, pevačica je podelila fotografiju na kojoj je pozirala sa Veljkom, a koji je u naručju držao njihovog naslednika. Veljko je tada zasenio pevačicu zbog sina u rukama, a i zbog "divlje" frizure, jer je do tada uvek vezao kosu.

Takođe, kada je Seka objavila fotografiju sa Veljkom iz bazena, mnogima je pogled zastao upravno na njegovim ramenima.

Top 5 momenata kada je Veljko "zasenio" Seku (od 2. do 6. slike) ali i još neke njihove footgrafije, pogledajte u galeriji iznad.

Video: Veljko skočio na treningu, pa dobio pohvalo od Seke Aleksić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Proslo vreme

    21. avgust 2021 | 09:11

    Bila san mnogim muskarcima ali pre 20god..😂😂😂

  • Iskreno

    21. avgust 2021 | 09:58

    Ala su pokidali, smešno 😅

  • ceca

    21. avgust 2021 | 10:35

    Baš je lepo što nije na društvenim mrežama i što se nepokazuje previše u javnosti , važno je da je za svoju porodicu uvek tu . Treba da bude primer mnogima muž od Seke , drago mi je za njih , srećno i blagosloveno njihovoj porodici ❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA