Vlado Georgiev je oženjen Milicom, a pre nje je bio u vezi sa ovom starijom koleginicom

Za ovu romansu zna samo krug odabranih, ili oni koji su pomno pratili afere iz života poznatih

  • 4
Poslastičarnica Lutak, Otvaranje Foto: Nikola Tomić

Bivša devojka Vlade Georgieva nepoznanica je domaćoj javnosti, s obzirom da se jedan od najvećih zavodnika javne scene oduvek trudio da svoj emotivni život sačuva od javnosti.

Jedina žena o čijoj vezi sa Vladom Georgievim se zna je njegova supruga Milica Samardžija.

Ipak, crnogorski zavodnik imao je burnu emotivnu prošlost, pre nego što je stao na "ludi kamen". Burne veze sa mnogim devojkama zabeležene su na stranama njegovog ljubavnog dosijea, u kome svoje mesto imaju i par koleginica, od kojih je jedna starija od Vlade.

Za romansu Vlade Georgijeva i nekadašnjeg "se*s simbola" Marine Perazić zna samo krug odabranih, ili oni koji su pomno pratili afere iz života poznatih, piše Stori.

Iako Vlado o odnosu sa svojom starijom koleginicom nije govorio, ona je u par navrata istakla da je sa Vladom imala nešto više od kolegijalnih odnosa.

Marina Perazić Foto: ATA Images

Tokom svog učešća u rijalitiju "Farma" 2009. godine Marina je za Vladu otkrila da je dobar ljubavnik, nakon čega se pevač odmah oglasio na svom "Facebook" profilu prenosi "Press":

- A što nije rekla da je to bilo pre 13 godina, a ne da pomisle ljudi da sam potpuno lud - napisao je tada pevač, a ova ljubavna afera ubrzo je zaboravljena, jer je Vlado odabravši svoju životnu saputnicu Milicu, slomio srca mnogih dama, koje su i danas "lude" za njim.

Fotografije Vlade Georgieva sa suprugom Milicom, pogledajte u galeriji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA