≫ 

Jadranka krenula u Bosnu, pa je vratili i sa te granice: "Gospođa ne može da uđe na našu teritoriju"

Pevačica bila neprijatno iznenađena kad je čula šta su joj policajci rekli

  • 61
Jadranka Barjaktarović Jadranka, Foto: Marko Jovanović

Pevačica Jadranka Barjaktarović nije mogla da održi nastup u jednom klubu kod Mostara prošlog vikenda jer su je vratili sa granice i saopštili joj da ne može da uđe na teritoriju susedne države.

Naime, ona je, navodno, bila neprijatno iznenađena kad je čula šta su joj policajci rekli, ali nije pravila dramu već se sa svojom menadžerkom odmah vratila nazad.

Tad su pozvali ljude iz kluba u kojem je trebalo da nastupi i rekli im da su vraćene sa granice, ali da im niko nije objasnio zbog čega. U razgovoru su pomenule to da su provere službenih lica trajale dugo, da je policajac nekoliko puta odlazio unutra i vraćao se, da bi na kraju samo izustio "gospođa Barjaktarović ne može da uđe na našu teritoriju" i vratio im dokumenta, piše Kurir.

Jadranka veruje da je zabrana ulaska u Bosnu verovovatno iz istog razloga kao i za Srbiju, odnosno zbog širenja govora mržnje.

Ono što je zanimljivo jeste da se pevačicina menadžerka ljudima iz Mostara požalila na to da Jadranki stalno otkazuju nastupe van Crne Gore i da se to skoro desilo i sa jednim klubom iz Švajcarske.

Navodno, oni su joj zakazali tezgu ali nekoliko dana pre toga javili su da nema interesovanja publike i da nastup neće biti održan. Pevačica je, otkako se desio skandal kad je u Podgorici pevala stihove "ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije" nije imala nijedno gostovanja van Crne Gore, već isključivo peva u svojoj domovini na privatnim slavljima.

Ovim povodom pokušali smo da kontaktiramo menadžera pevačice, ali nismo uspeli da ga dobijemo do trenutka objavljivanja ovoga teksta.

Video: Jadranka Barjaktarović pevala protiv Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    21. avgust 2021 | 23:43

    Ona je zaboravila da mora preko Republike Srpske da prodje do Mostara. Tamo su Jadranka oni od kojih si jaca.😉

  • Karma je kučka

    21. avgust 2021 | 23:37

    Ima boga ima pravde svako svoje plaća kako si zadužila tako ti se vraća 🇷🇸

  • Hmm....

    21. avgust 2021 | 23:34

    Nek sad napravi duet sa Jalom i Bubašvabom pa na turneju po Crnoj gori 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA