≫ 

Darko Lazić duguje Ani Sević skoro 2.000.000 rsd: Za ćerku nije isplatio čak 32 alimentacije!

- Kada se bivši bračni par prvi put sreo na sudu, Darko se pravdao da je u lošoj materijalnoj situaciji, pa je molio sudiju za razumevanje i još malo vremena kako bi izmirio dugovanja prema Ani i ćerki - ističe izvor

  • 8
Ana Sević, Darko Lazic Ana Sević, Darko Lazić / Foto: Nikola Tomić

Darko Lazić (29) duguje Ani Sević (35) novac za čak 32 alimentacije, koji je trebalo da uplati za njihovo zajedničko dete, ćerku Lorenu.

Iako je obećavao da će dug izmiriti, pevač to do danas nije učinio.

Zbog toga je, kako smo ranije pisali, Ana rešila da pravdu potraži na sudu, jer joj je dosta natezanja sa bivšim partnerom.

- Ana je 2019. godine tužila Darka jer je želela da natera svog bivšeg supruga da ispuni svoje obaveze prema zajedničkoj ćerki. Međutim, do danas Darko se nije udostojio da plati nijednu ratu za alimentaciju - kaže izvor i dodaje da je ukupan dug koji Lazić ima prema ćerki narastao na gotovo dva miliona dinara.

- Kada se bivši bračni par prvi put sreo na sudu, Darko se pravdao da je u lošoj materijalnoj situaciji, pa je molio sudiju za razumevanje i još malo vremena kako bi izmirio dugovanja prema Ani i ćerki. Ispričao je da zbog saobraćajne nesreće u kojoj je smrt izbegao za dlaku gotovo godinu dana nije nastupao i kako je morao da vraća dugove nastale u tom periodu, kako za lečenje, tako i za život. Obećao je da će do poslednjeg dinara sve isplatiti - rekao je izvor.

- Od tada je prošlo skoro dve godine i tužno je da se stvari nisu pomakle dalje od početka. Sada bivšoj supruzi duguje 32 rate za alimentaciju koja iznosi 500 evra, što je skoro dva miliona dinara. Iako u javnosti želi da se predstavi kao požrtvovan otac koji brine o svojoj deci, to je daleko od istine. Lorenu retko zove i još ređe je viđa, iako mu Ana ne brani kontakt - zaključio je izvor za Alo!.

Podsetimo, Ana je sada u braku sa Danielom Nedeljkovićem, sa kojim ima ćerku Senu. Upravo sa njima malena Lorena i provodi najviše vremena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ✍️

    22. avgust 2021 | 09:49

    A ima za poklone drugim curama . Aza djecu nema. Kakav si ti otac?🙈

  • Srb

    22. avgust 2021 | 09:54

    Toliko je propao i pao nisko, ma da uvek sam znao da je los covek, vidi se po njemu bas. Treba da se stidis bog ti dao drugu sansu ti posao jos vece zlo. Uvek si bio g.... od coveka

  • Gevera

    22. avgust 2021 | 09:52

    Ja bih vec odavno bio na robiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA