≫ 

Karić sa suprugom uživao u nemačkom pivu: Pijemo jer je u toku beogradski festival Beer fest

- Da živimo slobodno, družimo se i putujemo bez ograničenja, da radimo i zaradimo, da živimo bez straha... Živeli i na mnogaja ljeta - napisao je Karić

  • 3
Bogoljub Karić, Milunka Karić Foto: Bogoljub Karić

Biznismen Bogoljub Karić podelio je sa svojim pratiocima na Fejsbuku da se nalazi u Minhenu sa suprugom Milankom i da uživaju u odličnom nemačkom pivu, baš kao da su na Beer festu.

- Dragi moji, danas se ja i moja Mara, nalazimo u Minhenu i pijemo, odlično nemačko pivo, jer znamo da je već u toku beogradski festival muzike i piva Beer fest, pa da i mi damo doprinos tome. To je vrlo posećen dogadjaj, koji ljudi koriste da se malo opuste i uživaju u muzici i pivu, pa naša prestonica ne zaostaje za minhenskim ili drugim svetskim festivalima ovog tipa - napisao je Karić.

- I u svetu se organizuju slični festivali, poput Oktobar festa, ovde u Minhenu,koji sve ljubitelje piva uskoro očekuje. Ali zbog Covid-a uvede se posebni uslovi za ulazak, pa je to i u Beogradu slučaj. Zato smo se ja i Mara ovde, u Nemačkoj, počastili njihovim pivom i nazdravili svima vama, našim prijateljima, pratiocima, našim rodjacima i porodici, kao i svim gostima koji su došli na Beer fest - kaže Karić i dodaje:

- Da nam budete prvenstveno zdravi i srećni. A put do zdravlja, sada je vakcinacija, jer moramo misliti na sebe i druge, posebno naše članove porodice i ljude sa kojima se družimo.

- Da živimo slobodno, družimo se i putujemo bez ograničenja, da radimo i zaradimo, da živimo bez straha... Živeli i na mnogaja ljeta. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA