≫ 

Tea Tairović se nedavno otrovala: Neko od kolega joj je namerno podmetnuo pokvarenu hranu?

Ona je već istakla da se sa kolegama ne druži i da je svesna da je ne vole jer je smatraju ozbiljnom konkurencijom

  • 11
Tea Tairović Printskrin: Instagram/tea_tairovic

Popularna pevačica Tea Tairović nedavno je ispričala kako je imala stomačnih problema, kao i da se otrovala hranom. 

lekari su zbog toga morali da joj ispiraju želudac i drže na infuziji kako bi je povratili i ojačali joj imunitet. Tea navodno sumnja da joj je neko namerno podmetnuo pokvarenu hranu.

- Tea je radila jednu privatnu proslavu, i tokom pauze, dok su druge kolege pevale, ona je sela da nešto pojede. U njenom tanjiru hrana je već bila poslužena i ona je to i pojela. Nakon nekoliko sati počela je agonija, bolovi u stomaku, mučnina, otišla je odmah da legne, ali je kolabirala, zbog čega su je muzičari odvezli u bolnicu gde je provela 14 sati. Kada se povratila nakon pakla koji je prošla, počela je da slaže kockice i sumnjivo joj je kako je samo njoj pozlilo i kako se ona jedina otrovala, a maltene su jeli svi istu hranu - priča izvor za Star i dodaje:

- Počela je da sumnja da joj je neko od kolega podmetnuo nešto pokvareno, te da su je namerno otrovali jer su ljubomorni na njen uspeh, još je taj dan najviše bakšiša uzela. Ona je već istakla da se sa kolegama ne druži i da je svesna da je ne vole jer je smatraju ozbiljnom konkurencijom. Zato ni ne čudi što sumnja da su pokušali da joj naude.

- Nešto sam nezgodno pojela i agonija je trajala od nekih 2 ujutru do 4 popodne kad sam prosto kolabirala. Toliko sam bila slaba, nisam u sebe unela čak ni vodu, jer sam se bojala da će mi biti još gore i tada su me kolege odvele u bolnicu da dobijem neophodnu medicinsku pomoć. Užasno sam se osećala - pričala je pevačica o tom događaju.

Fotografije pevačice Tee Tairović, pogledajte u galeriji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1111

    22. avgust 2021 | 20:42

    Videli smo snimak...

  • Jasns

    22. avgust 2021 | 20:41

    Da,da, oce to dok je ona pevala, kolege joj pokvarile hranu

  • DARKO 100%

    22. avgust 2021 | 20:25

    Mila moja zato se covek kuci najede pa onda moze kako hoce i gde hoce bas iz tih razloga,tvoji nastupi su sa 99,9% nepoznatog sveta,a svet nije bas onako kako treba danas,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA