Sajsi Mc uživa sa suprugom: Dan nakon venčanja, pevačica ponosno šeta sa svojim izabranikom

Sajsi je sudbonosno "da" izgovorila Marku Trmčiću Krsmi koji je član grupe JNA iz Beograda

  • 3
sajsi mc Sajsi MC, Foto: Instagram/sajsimcofficial

Pevačica Ivana Rašić (39), poznatija kao Sajsi MC, udala se juče, 21. avgusta, u srpskoj prestonici, što je iznenadilo mnoge, a samo dan nakon venčanja podelila je emotivnu fotografiju. 

Ona nije mnogo govorila o svom privatnom životu, a onda su se pojavili snimci i fotografije na društvenim mrežama, na kojima izgovara sudbonosno "da" muzičaru Marku Trmčiću Krsmi.

Ivana je sada na svom Instagram nalogu podelila fotografiju svoje burme, i to u krupnom kadru, a zatim i fotku na kojoj svog supruga drži za ruku dok šetaju centrom Beograda. 

Naime, Sajsi je sudbonosno "da" izgovorila Marku Trmčiću Krsmi koji je član grupe JNA iz Beograda. Grupa JNA je beogradski pank sastav posvećen Partizanu i njegovim navijačima, Grobarima, a osnovan je 2010. godine.

Pomenuta grupa je nastala radi podsećanja i želje za vraćanjem subkulture koja je obeležila i davala uvek poseban šmek Jugu i Grobarima.

Pomenute fotografije, kao i slike sa venčanja Ivane i Marka, pogledajte u galeriji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Želim im,

    22. avgust 2021 | 23:30

    Da im brak uspe!Sretno!

  • Baba

    22. avgust 2021 | 22:37

    Bas lep par

  • Ona

    22. avgust 2021 | 23:37

    Je prvo leeepa,onda pesme su joj veoma originalne,intonacija uvek besprekorna,venčanica joj divno stoji a pri tom je sasvim jednostavna ,svedena!!!!!!!muž simpa izgleda normalan dečko.Sve najbolje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA