≫ 

Nakon silnih skandala, Janjuš objavio fotku sa bivšom ženom: "Bivša-buduća se dopisuje sa dečkom"

Kada je u pitanju Markova supruga, ona se razvela od njega nedugo po završetku Zadruge 3, 2020. godine

  • 3
Zadruga 4, Finale Marko Janjušević Janjuš Foto: Nikola Tomić

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš postavio je na svoj Instagram profil fotografiju na kojoj je u društvu bivše supruge Ene i ćerke Krune, a ispod objave je napisao komentar u svom stilu.

Naime, na slici Janjuš sedi u jednom lokalu sa ćerkom i ženom, a u opisu je "čačnuo" bivšu dragu, napisavši kako navodno ima novog partnera.

- Kruna i ja se mrštimo kao i uvek, bivša buduća bivša buduća žena se dopisuje sa dečkom - napisao je Janjuš, uz smajlije koje plaču od smeha.

Podsetimo, Janjušu je, tokom boravka u poslednjoj sezoni Zadruge, navodno stigla tužba od bivše supruge Ene, za promenu starateljstva nad njihovom ćerkicom Krunom.

- Ja ću da se ubijem zbog ovoga, znao sam da će to da se desi. Može da dokaže, da da sve ove snimke odavne, da vide ljudi kako se ponašam i naravno da može da mi zabrani da viđam dete. Moram da vidim sa advokatom šta ću. Jutros kad su me probudili dali su mi da pročitam papir i od šoka sam jedino video zabrana zajedničkog starateljstva i viđanje jednom u mesec dana - rekao je tada Janjuš.

Međutim, čim je izašao iz rijalitija, viđao se sa ćerkicom i na svoj Instagram profil stavljao zajedničke slike sa Krunom.

Kada je u pitanju Markova supruga, ona se razvela od njega nedugo po završetku Zadruge 3, 2020. godine. On je u toj sezoni rijalitija prevario suprugu sa Majom Marinković, sa kojom je i u Zadruzi 4 imao više nego buran odnos, koji se završio raskidom.

Janjušević je u rijalitiju flertovao sa još nekim zadrugarkama, a posebno je bio ispraćen njegov odnos sa Anom Korać.

Video: Haos iza kulisa zbog Maje: Nakon svađe u studiju, Janjuš i Taki se potukli, jedva ih razdvojili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    23. avgust 2021 | 17:24

    Vi verujete u ove gluposti? Covek se namlati para evo sad u trecoj zaredom. Kao ona ovo, ona ono, zive normalno, samo mlate pare na gluposti zvanoj gledanje glasanje Zadruge.

  • Komsinica Cica

    23. avgust 2021 | 17:23

    Provokacija za Maju. Cekamo... 🙄😅

  • Zoki

    23. avgust 2021 | 18:46

    Mada brate kad je vidim, razumem tvoju prevaru..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA