≫ 

Gaga Antonijević sa modricama i podlivima uživo u emisiji: Bio sam kao vreća za udaranje

- Kada sam krenuo sam da se okrećem, mislio sam da je konobarica, on je imao belu majcu, a ona belu košulju i direktno sam popio pesnicu bez i jedne reči - ispričao je Gaga

Dragan Bjelogrlić, Predrag Gaga Antonijević Foto: Milena Đorđević, Privatna arhiva

Glumac Dragan Bjelogrlić je prošle noći fizički nasrnuo na Predraga Gagu Antonijevića, u niškom hotelu Ambasador.

Gaga se sada pojavio u emisiji uživo na Tv Pink i pokazao podlive, kao i modrice koje je zadobio nakon što ga je glumac izudaro.

Antonijević je ovom prilikom objasnio da nije provocirao Bjelogrlića, kao i da su kamere zabeležile šta se zapravo desilo.

- Sve te priče o tome da sam ja njega provocirao je izmislio u policiji na saslušanju da bi opravdao ono što je uradio. Apsolutno nikakav kontakt nismo imali. Kada se vrati kamera dva, tri sata unazad jasno vidi da sedimo ja iza jednog, on iza drugog ugla, nikakve komunikacije nije bilo - kaže Antonijević.

Kako dodaje, to je podlo delo jer je on sedeo okrenut na suprotnu stranu od one sa koje došao i nije video Bjelogrlića dok mu nije prišao.

- Kada sam krenuo sam da se okrećem, mislio sam da je konobarica, on je imao belu majcu, a ona belu košulju i direktno sam popio pesnicu bez i jedne reči. Nisam mogao da ustanem jer to bio nizak i mek kauč, bio sam kao vreća za udaranje. On je potpuno razularen udarao po meni koliko je stigao - naveo je Antonijević.

Podsetimo, Dragan Bjelogrlić priveden je rano jutros u Nišu, nakon što je fizički nasrnuo na Predraga Gagu Antonijevića u baru hotela "Ambasador" u Nišu.

- Pretio mi je, nego šta je. Svašta je izgovorio. Dao sam, tamo, detaljnu izjavu... Svašta... To je bilo jedno histerično ponašanje, nije čovek normalan. Bio je sa Katarinom Radivojević, popilo i šta god drugo da se radilo. Jurnuo je na mene, ja ga nisam ni video dok nije počeo da me udara. Imaju kamere, snimci, vidi se lepo da nikakvog kontakta nismo imali cele večeri, ni pod razno! Ničim izazvan je nasrnuo na mene - istikao je Antonijević za Telegraf.rs.

Fotografije Gage Antonijevića, kao i slike koje je zabeležila kamera u hotelu u kojem se dogodio incident, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Snimak kako je Bjelogrlić prebio Gagu Antonijevića: Prišao mu je i počeo da ga udara svom snagom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaooo

    23. avgust 2021 | 20:25

    Ocigledno je da kada je neko protiv vlasti dobije ovakav epilog u novinama i na tvu... Sta god da se desilo ne opravdavam Bjelogrlica ali nikad brze snimak nije izasao. Gde je sa naplatne rampe????

  • 123

    23. avgust 2021 | 21:30

    Prestaću da gledam domaće filmove i serije. Jadan skup jadnih glumaca, neki napadaju dečake po toaletima, neki vredjaju žene na najprimitivniji način, neki siluju koleginice, neki siluju učenice, neki bi da budu siledžije, drugi su toliko jadni da podržavaju sve ovo u nadi da će dobiti neku ulogu. Otišli su oni divni ljudi i glumci, stara generacija, da ih ne nabrajam.

  • Krlja

    23. avgust 2021 | 21:18

    Neka si Bjelo...vecina te osudjuje jer ne zna razlog...zato te ja podrzavam 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA