≫ 

Vučić o Antonijeviću i Bjelogrliću: Tužan sam zbog njihovog sukoba, država neće tolerisati nasilje

- Nasilju se mora stati na kraj i nema tu velike filozofije - rekao je predsednik

  • 21
Aleksandar Vučić Predrag Gaga Antonijević, Dragan Bjelogrilć Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Glumac Dragan Bjelogrlić je prošle noći fizički nasrnuo na Predraga Gagu Antonijevića, u niškom hotelu Ambasador.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostovao je u emisiji Ćirilica kod Milomira Marića i tim povodom je prokomentarisao pomenuti incident.

Naime, Vučić je ovom prilikom istakao da država nikada neće tolerisati nasilje, kao i da Antonijević ne treba da bude okarakterisan kao politička ličnost, jer nije. 

- Gaga je presekao jedan čvor dodvoravanja svima u svetu, jer decenijama ljudi imaju ideje da prave od Srba nešto loše. Uvek smo se plašili kako da ne uvredimo nekoga. Došao čovek iz Amerike, sa drugog kraja sveta, ugledan... Ništa mu u zivotu ne fali. Došao i rekao da je spreman da radi film o Jasenovcu. On je u hotelu u Nišu sedeo, skoro pa ležao, bio je u nemogućoj poziciji da se suprotstavi i bio je izubijan. I da ne ulazim u razloge njihovih sukoba zbog čega sam tuzan, ali poruka države je da ne sme da prećuti kada je neko udaren deset ili dvanaest puta i nasilje mora da bude kažnjeno. Nasilju se mora stati na kraj i nema tu velike filozofije - rekao je predsednik, te dodao:

- Da li je moguće da smo toliko bolesni svi, i da pravdamo neku političku stranu, iako Gaga Antonijevic nema nikakvu političku stranu?

Aleksandar Vučić Printskrin: TV Happy

Podsetimo, Dragan Bjelogrlić priveden je rano jutros u Nišu, nakon što je fizički nasrnuo na Predraga Gagu Antonijevića u baru hotela "Ambasador" u Nišu.

- Pretio mi je, nego šta je. Svašta je izgovorio. Dao sam, tamo, detaljnu izjavu... Svašta... To je bilo jedno histerično ponašanje, nije čovek normalan. Bio je sa Katarinom Radivojević, popilo i šta god drugo da se radilo. Jurnuo je na mene, ja ga nisam ni video dok nije počeo da me udara. Imaju kamere, snimci, vidi se lepo da nikakvog kontakta nismo imali cele večeri, ni pod razno! Ničim izazvan je nasrnuo na mene - istikao je Antonijević za Telegraf.rs.

Fotografije Gage Antonijevića, kao i slike koje je zabeležila kamera u hotelu u kojem se dogodio incident, pogledajte u galeriji ispod.

Video: Snimak kako je Bjelogrlić prebio Gagu Antonijevića: Prišao mu je i počeo da ga udara svom snagom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tika

    23. avgust 2021 | 23:03

    Čuj predsednik priča o tuči dva matorca .

  • Ana

    23. avgust 2021 | 23:18

    O cemu prica jedan predsednik...

  • Milan

    23. avgust 2021 | 22:45

    Sramota sta jedan glumac sebi dopusti. Srbija ne sme da dozvoli ovako nasilje. Niko ne moze biti zasticen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA