≫ 

Gaga Antonijević šokiran: "Zatekli ste me, nisam znao da mu je ukinut pritvor"

Predrag Gaga Antonijević, kojeg je glumac pre dve noći fizički napao u hotelu Admiral u Nišu, iznenadio se kada je čuo vest

  • 52
Predrag Gaga Antonijević,  Dragan Bjelogrilć Predrag Gaga Antonijević, Dragan Bjelogrilć, Foto: ATA Images, Printskrin: TV Pink

Glumcu Draganu Bjelogrliću danas je nakon saslušanja ukinut pritvor, a Predrag Gaga Antonijević, kojeg je glumac pre dve noći fizički napao u hotelu Admiral u Nišu, iznenadio se kada je čuo vest.

- Zatekli ste me, nisam znao da mu je ukinut pritvor. Ja ću ostati pri svome i tužiti Bjelogrlića, a neka se pravosudni organi bave ovim slučajem - rekao je Gaga Antonijević za Alo!

Podsetimo, glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je u niškom hotelu “Ambasador” sa leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu.

Antonijević je autor filma “Dara iz Jasenovca”, a pre izvesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja".

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome „da bi moglo da se zaradi 100 soma“, a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.

Video: Dragan Bjelogrlić na slobodi: Žao mi je što sam naseo na provokacije

Video: Bjelogrliću ukinut pritvor: Priznao izvršenje krivičnog dela i izrazio žaljenje

Video: Snimak kako je Bjelogrlić prebio Gagu Antonijevića: Prišao mu je i počeo da ga udara svom snagom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valter

    24. avgust 2021 | 14:40

    Osudjujem Bjelogrlića za ovaj incident i treba da odgovara pred zakonima naše države ali mi se ovaj Antonijević ne svidja uopšte. Lice, stav, ponašanje, mislim da je ozbiljna " slina" od čovjeka.

  • Ako nisi znao

    24. avgust 2021 | 14:42

    Sada znas,sedi malo kuci ili si prespavao sinoc na Pinku???

  • Zeljko

    24. avgust 2021 | 15:27

    Jok,najbolje da su ga streljali zbog toga sto ti je lupio vaspitnu cusku...i to zasluzenu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA