≫ 

Darko Lazić besan zbog lažnog polubrata, oglasile se i komšije: Muka mi je, ovo je stvarno previše!

- Ako je odlučio da uđe u Zadrugu kao moj polubrat i da tako stekne popularnost, svaka mu čast - rekao je Darko

  • 3
Davor Lazić, Darko Lazić Davor Lazić, Darko Lazić Foto: Alo, Nikola Tomić

Budući učesnik Zadruge 5, Davor Lazić, predstavio se kao polubrat Darka Lazića, a folker sa druge strane tvrdi da nisu ni u kakvom srodstvu i da je on samo njegov fan.

Sada su se oglasili i Darkovi susedi.

Meštani, koji dobro poznaju celu porodicu, bili su u šoku zbog vesti o vanbračnom sinu pevačevog pokojnog oca, Milana.

- Milana sam odlično poznavao, mi smo prve komšije. O toj porodici zaista mogu sve najbolje da kažem. Mislim da pokojni Milan nije imao vanbračnog sina, valjda bi mi rekao. Pokušavaju dosta da im naude već dugo, žao mi je što više ne biraju sredstva - ispričao je komšija za Kurir.

Darko je šokirano demantovao navode da ima polubrata.

- Kakav crni polubrat, o čemu vi pričate? Ne znam ni ko je taj Davor, davno je postojao neki dečko što me je pratio na nastupima kao fan i tako se predstavljao, ali to nema veze sa istinom. Kako može da priča da se poznajemo i čujemo kada je to totalna laž?! Meni je stvarno muka više tih laži, svaki dan se pišu gluposti o meni, ali ovo je stvarno previše. Ako je odlučio da uđe u Zadrugu kao moj polubrat i da tako stekne popularnost, svaka mu čast. Nemam šta drugo da izjavim osim da nemam polubrata - rekao je Darko za pomenuti list.

Ovo nije prvi put da se porodica Lazić nađe u identičnoj situaciji. Pre nekoliko godina, izvesna G. S. navodno je tvrdila da sa Darkovim ocem ima ćerku. On je to demantovao, ali je pevač, da bi svima dokazao da se njegovom ocu podmeće dete angažovao emisiju DNK, gde je utvrđeno da ta devojka nije ćerka Milana Lazića.

- Ne razumem šta je Jasmina htela da postigne, možda je imala za cilj da mojim roditeljima rasturi stabilan dugogodišnji brak, ne znam. Hteo sam da se ta agonija završi, zato sam insistirao da se uradi analiza DNK. Tata se ljutio i nije želeo jer je on bio siguran da devojka nije njegova ćerka. Za njega je uvreda da se tako nešto emituje na televiziji. Posle dužeg nagovaranja je pristao i dao je uzorak, kao i moj Dragan (Darkov rođeni brat, prim. aut.). Doktori su dva puta bili kod nas u kući u Brestaču i oba rezultata su negativna, tako da tu više nema šta da se priča. Molim vas, nemojte više nikad da mi spomenete tu ženu - rekao je Darko svojevremeno.

Video: Darko Lazić se ne smiruje: Euforično seda za motor, nema ni kacigu, ni dozvolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA