≫ 

Ovako je Lane Gutović govorio o rijalitijima, takmičenjima: "Ti amateri su talentovaniji od žirija"

- Pa uglavnom pređem preko tih programa, a povremeno i vidim nešto - rekao je glumac

  • 4

Milan Lane Gutović preminuo je danas u 76. godini od posledica postkovid sindroma. Bio je obožavan zbog svojih uloga, a često napadan zbog svojih stavova i toga što se nije libio da kaže svoje mišljenje.

Čuveni glumac za Telegraf Jestset je pre četiri godine govorio o aktuelnim temama, a njegove izjave su se dugo prepričavale.

Zanimalo nas je šta baš on misli o tada dva najpopularnija šou-programa - "Ja imam talenat" i "Zvezdama Granda" koje prate milioni ljudi, s obzirom na to da njegov stav na ovu temu nikada pre nismo imali priliku da čujemo.

Čim smo mu postavili to pitanje, on se nije ni na trenutak zamislio već je, smirenim glasom, odmah odgovorio:

- Ja mislim da su u tim takmičenjima, od tih amatera koji se pojavljuju tamo, da su skoro svi talentovaniji od žirija... To primećujem... I da pevaju uglavnom lepše i bolje i da su svežiji. Svežiji kao lice i kao likovi. Eto, to primećujem - rekao je Lane za Telegraf.

Na pitanje da li nekada pogleda neki aktuelan rijaliti, imao je drugačiji odgovor, ali sa istom suštinom:

- Pa uglavnom pređem preko tih programa, a povremeno i vidim nešto. Zadržim se nekoliko sekundi i vidim da se uglavnom svi ljuljaju tamo, u ritmu neke muzike... Nemam nikakav komentar - objasnio je Gutović.

Ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.

Video: IN MEMORIAM - MILAN LANE GUTOVIĆ (1946-2021): Zbogom Šojiću, pozdravi Pantića tamo gore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    25. avgust 2021 | 20:04

    Politikom se bave ljudi koji nemaju nijedan drugi dar. Recite mi jednog obućara koji je dobar u svom poslu, a koji će biti spreman da sedi u Skupštini deset sati svaki dan. To je nemoguće, takav čovek ne postoji. Obaveza je da ne znaš ništa drugo da radiš nego samo to. LANE GUTOVIC

  • Boban

    25. avgust 2021 | 20:06

    A taj postkovid sindrom je??? Vakcina!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA