≫ 

Goca: Ma, sigurno mi je Ceca čestitala rođenje unuka, imam još 100 neotvorenih poruka

- Nisam sigurna da imam njen broj upisan, menjala sam telefon - ističe pevačica

  • 9
Svetlana Ceca Ražnatović, Goca Božinovska

Svetlana Ceca Ražnatović, Goca Božinovska / Foto: Marko Jovanović

Pevačica Goca Božinovska (56) uživa u radosti koju joj je u život unelo rođenje unuka Zorana Šijana.

Međutim, slavlje povodom njegovog rođenja ispratile su i neke "turbulencije", s obzirom na to da je njen sin Mirko Šijan prilično digao buru izjavom: "Neće mi Ražnatovići određivati kad ću da slavim".

Navodno, kada je Veljko došao na slavlje na istom se zadržao svega 15 minuta, a Goca sada objašnjava šta se dogodilo.

- Dečko je došao, ispoštovao nas, nije mogao duže da ostane jer je gužva, buka, morao je da odmara, ali je sutradan došao sa Bogdanom, ceo dan su bili kod nas. Pa, evo, i sad su mi tu Nataša i Bogdana. Nema mesta pričama da nešto nije kako treba ili da je neko u svađi -rekla je Goca.

Kaže kako je "sporan snimak" na kom Mirko govori da njemu neće Ražnatovići određivati kad će slaviti rođenje sina. Božinovska sada tvrdi kako Šijan nije mislio isključivo na Veljka.

- Ma, neko ga je pitao da li se sa njima čuo da se dogovori oko proslave kako će biti, pa je rekao da nema potrebe ikoga da pita šta i kako da slavi - tvrdi Goca.

Na pitanje o odnosu sa Cecom, te spekulacijama da nisu u dobrim odnosima i navodima da je dokaz za to i činjenica da se Ceca nije pojavila na slavlju povodom rođenja Zorana, Goca kaže:

- Ne znam odakle te priče. Ceca i ja smo u super odnosima, volim je ko boga. Ona žena ide svojim putem kao i ja, ali to što se ne viđamo često ne znači da ne postoji ljubav i veliko poštovanje. Taj dan kad sam zvala goste nisam znala gde mi je glava, a znam da je žena van Srbije. Sad je vreme godišnjih odmora, nastupa, tako da je opravdan svako ko je možda izostao sa proslave. Pravićemo i krštenje i svadbu, pa biće svi koji treba da budu - rekla je Goca.

Na pitanje da li joj je Ceca čestitala rođenje unuka, Goca ističe da "sigurno jeste", ali ona to još uvek nije videla.

- Da li mi veruješ da imam još preko 100 poruka koje nisam otvorila i pročitala. Gde mi je upisano ime, ja sam odgovorila, a na brdo njih nisam. Jedan dan ću da sednem, pa da svima lepo odgovorim. Sigurno mi je žena čestitala, što nije. Nisam sigurna da imam njen broj upisan, menjala sam telefon, pa boga pitaj šta mi se prebacilo od kontakata, a šta nije - zaključila je Božinovska za Svet.

Video: Goca Božinovska poludela zbog pitanja o Ceci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goga

    27. avgust 2021 | 11:20

    Mani se zeno tih prica.Da je volis kao sestru,imala bi sigurno memorisan njen br.telefona.

  • Vasiljevic

    27. avgust 2021 | 11:14

    Uh koja briga i sekiracija ?

  • ✍️

    27. avgust 2021 | 12:55

    Ako je meni čestitala i tebi je.🤷‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA