≫ 

Danilo i Ivana dobili i drugog sina: Dečaku su dali staro srpsko ime

Inače, Danilo i Ivana su nedavno pričali o proširenju porodice, pre nego što se Ivana porodila

  • 1
Danilo Anđušić, Ivana Maksimović Ivana Maksimović i Danilo Anđušić Foto: A. Nalbantjan

Košarkaš Danilo Anđušić danas, 27. avgusta, postao je otac malog Uroša, kojeg je na svet donela njegova partnerka, streljačica Ivana Maksimović.

Kako saznaje "Blic", majka se oseća dobro i roditelji su presrećni zbog novosti u svojoj porodici. Bebi su dali staro srpsko ime koje znači "gospodinčić".

Njih dvoje već imaju sina koji takođe nosi staro ime, Filip.

Inače, Danilo i Ivana su nedavno pričali o proširenju porodice, pre nego što se Ivana porodila.

- Stvarno se trudim bez obzira na to koji je povod, da je obradujem sitnicama i učinim srećnom. Ne kažu bez razloga “srežna supruga, srećan život” (smeh). Šalu na stranu, Ivana nije zahtevna trudnica, tako da u mnogim situacijama na svoj način želim da joj što više olakšam da i u ovom periodu uživa što je više moguće. A da li je tretiram kao princezu, moraćete nju da pitate, ali ja se trudim da tako i bude.

On je priznao da su Ivana i on priželjkivali da dobiju ćerku.

- Mislim da smo svi ovoga puta priželjkivali više devojčicu, pa tako i ja. Mada, naravno srećni smo i zbog dečaka, pogotovo zbog Filipa, jer će imati brata.

- Ja sa svojim bratom imam poseban odnos i mnogo mi znači što je tako, pa verujem i da će i njima kroz život biti lakše da imaju jedan drugog, iako mlađem neće biti ni malo lako pored Filipa. Voleo bih da dobijemo i devojčicu, jer vidim od svih svojih prijatelja da je veza između oca i ćerke nešto specijalno. Dva sina i ćerka je za mene idealna kombinacija - zaključio je Danilo.

Mnogi su primetili da je Filip Danilova kopija, pa košarkaš kod sina primećuje mnoge svoje osobine.

Inače, Danilo i Ivana su se 2015. godine venčali na Santoriniju, a Ivana je jednom prilikom rekla da u odnosu mora da postoji ljubomore.

- Smatram da je mala doza ljubomore dozvoljena, pa čak i poželjna ponekad. Po prirodi nisam ljubomorna žena, ali mislim da bih bila gadna suparnica (smeh). Proveravanje telefona je za mene jedna od poslednjih stvari koje bih uradila i raduje me što Danilo i ja poštujemo tu vrstu privatnosti jedno kod drugog - rekla je ona ranije za Blic.

U galeriji pogledajte fotografije Ivane i Danila.

Video: Mirko Šijan izveo iz porodilišta Bojanu i sina Zorana: Ponosni roditelji ne skidaju osmeh sa lica!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA