≫ 

Jovana Jeremić počela da vodi jutarnji program, a poklon gosta ju je raspametio - evo šta je uradila

Jeremićeva će od danas, svakog vikenda od 5:45 časova, pa sve do 11 časova, biti domaćin u jutarnjem programu u kome će se obrađivati sve aktuelne teme iz najrazličitijih sfera

  • 56
Jovana Jeremić Jovana Jeremić, Foto: Instagram/jovanajeremicmilosevic

Voditeljka Jovana Jeremić danas je počela rad na televiziji Pink u okviru inovativne programske šeme "Vikend jutro". Ona se i ovoga jutra pojavila u vatreno-crvenoj haljini, u kojoj je inače i snimala spot za najavu emisije, a od jednog gosta je dobila čak i poklon.

Naime, Jovana Jeremić će od danas, svakog vikenda od 5:45 časova, pa sve do 11 časova, biti domaćin u jutarnjem programu u kome će se obrađivati sve aktuelne teme iz najrazličitijih sfera - od političkih preko društveno značajnih, pa sve do onih zabavnih.

Danas je kod Jovane Jeremić, između ostalih, gost bio profesor Dejan Miletić koji ju je iznenadio poklonom.

- Ovo je memorijski ključ, ključ sećanja iz Nacionalne akademije za javnu upravu. Ti ćeš znati najbolje da ga iskoristiš, a i slaže ti se boja uz današnji stajling - rekao je on, dok je Jeremićeva bez ikakvog blama usred programa uživo pucketala prstima i dozivala da je slikaju dok pozira sa memorijskim ključem.

Kako Jovana izgleda danas, u svom prvom pojavljivanju na poziciji voditelja TV Pink, pogledajte u galeriji:

- Sudbina je zaista odredila da sada budem deo ružičastog jata, a mislim da je presudio kvalitet. Onog momenta kada pređeš na Pink, znači da si napravio nešto u svojoj karijeri i da zaista vrediš jer na Pinku ne mogu da rade bilo kakvi novinari i TV lica. Od mene se očekuje dosta, takav je moj život, i u školi su očekivali od mene, i na poslu. Ambicije su suštinski proste: biti najbolja verzija sebe i opravdati poverenje naroda, biti glasnogovornik i PR naroda. To je ono što je moj cilj, i biti potpuno drugačiji. Ovo će biti sve, samo neće biti običan jutarnji program - objasnila je Jovana ranije.

Video: Jovana Jeremić obećala da će biti najbolja voditeljka u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Momo

    28. avgust 2021 | 10:24

    Aman ženska glavo ojačati malo. Dovedeš goste,a 2/3 vremena ti pričaš. Najblaže ne kultura!!!

  • Gogac

    28. avgust 2021 | 10:19

    Veoma iritantna i prepotentna osoba.

  • Nikola

    28. avgust 2021 | 12:28

    Kreštavica samo krešti i plaši kamermane!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA