≫ 

Zaboravio i kumu otkako ima novu devojku: Darko se više ne javlja ni Andreani?

Lazić je, navodno, mnogo povredio svoju dugogodišnju prijateljicu

  • 9
Andreana Čekić, Darko Lazić Foto: Instagram/darkolazicofficial, Nikola Tomić

Pevačica Andreana Čekić je uvek bila uz svog kuma Darka Lazića, a nedavno su se navodno žestoko posvađali i pitanje je da li će se ovog puta pomiriti.

Pevačica je navodno kumu zamerila jer se iza njenih leđa druži sa njenim bivšim verenikom Markom, što je nju mnogo povredilo.

Andrena je bila uz Darka i kada je bilo lepo i kada ga su se svi odrekli, kao brat i sestra su. Zato je mnogo i zabolelo to što je saznala da joj je Darko zario nož u leđa. Nije ni sanjala da je Darko u kontaktu sa njenim bivšim verenikom, i da se na sve to još i viđaju i druže. Kada su raskinuli Darko je stao uz Andreaninu stranu i podržao je, nije imao lepe reči za njega, pa se još više šokirala kada je dobila fotografiju sa jedne kućne žurke gde su nasmejani pozirali i grlili se. Darko je na tom okupljanju bio sa Barbarom, a Andreana je iste sekunde kada je dobila tu sliku poslalala poruku kumu. Pitala je da joj objasni što ju je izdao, ali joj on nije odgovorio na poruku - priča izvor za Star i dodaje:

- Andreana se rasplakala zbog cele situacije, a naročito jer Lazić nije ni pokušao da joj objasni to. Ona mu neće preći lako preko ovoga, a za sve krivi i njegovu devojku Barbaru, od kada je sa njom Čekićevoj se ne javlja uopšte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aaa

    29. avgust 2021 | 13:10

    Pa zaboravi on brzo i majke svoje dece koje su isto tako bile uvek uz njega da nece kumu zaboraviti

  • Ajde

    29. avgust 2021 | 12:43

    Pa on zaboravio i samoga sebe a kamoli druge.

  • O

    29. avgust 2021 | 12:24

    Ostavice sutra i ovu i novu kumu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA