≫ 

"Kod kuće je imao ženu, pa je kupio stan za nas": Deniz o aferama sa poznatima, otkrila i ime pevača

- U najboljoj su mi uspomeni ostali ti njegovi spretni prsti u kombinaciji sa mojim crno nalakiranim noktima - opisala je Deniz svoj navodni odnos sa slovenačkim muzičarem

  • 4
Deniz Dejm, Miss Denise Dame Deniz Dejm Foto: Instagram/denisedameofficiel

Nova zadrugarka Deniz Dejm poreklom iz Slovenije, izazvala je brojne kontroverze i pre ulaska u "Zadrugu 5", a o nekim svojim aferama pričala je i javno. Deniz je u jednom od klipova na svom Jutjub kanalu otkrila da je navodno imala afere sa javnim ličnostima iz Slovenije, a potom detaljno opisala intimni odnos sa slovenačkim pevačem.

U jednom od klipova koje je objavila na svom kanalu, istakla je kako su je oduvek privlačile poznate ličnosti, a pogotovo muzičari.

- Još u osnovnoj školi sam "ludela" za poznatima. Na koncertima pevača sam bila u prvim redovima. Ko bi rekao da ćemo za nekoliko godina biti tako blizu... - započela je Deniz, koja je tada na sebi imala crnu majicu sa dubokim dekolteom i crnu, providnu masku i rukavice.

- Živela sam u Ljubljani i bila sam velika "party animal". Zabavljala sam se sa poznatim ličnostima, pa kako drugačije. Volela sam vrele trenutke - rekla je i otkrila kako je jedan poznati muškarac varao ženu sa njom.

- On je kod kuće imao ženu i nije mogao mene da dovodi, pa je zato kupio stan. Išla sam kod njega svaki vikend, to je bio razvrat. I ne samo svaki vikend, nego i u toku nedelje smo se sretali kada njegova žena nije bila kod kuće. Kada kažem razvrat, mislim s***, droga i rokenrol u pravom smislu te reči - šokirala je Deniz, ne otkrivajući o kom muškarcu se radi.

Potom je spomenula još jednog navodnog partnera, kome je otkrila ime. U pitanju je, kako ona tvrdi, Tomi Meglič, gitarista i pevač slovenačkog benda "Sidarta".

- Imala sam ja uspomene i sa nekim drugim muzičarima. Za kraj, govoriću o najlepšem pevaču - Tomiju iz "Sidarte". Mislila sam da baš sa njim otplešem lapdance (ples u krilu). Drhtala sam od njega, pravila sam pravi šou - tvrdila je Dejm.


- Poljubila sam ga. U najboljoj su mi uspomeni ostali ti njegovi spretni prsti u kombinaciji sa mojim crno nalakiranim noktima. Uh, dugo će mi to ostati kao uspomena. Slobodna sam ženska i lako se dajem s kim želim i kad god želim - ispričala je Deniz o navodnom odnosu sa pevačem u dahu.

- Imam još takvih, vrućih priča sa poznatim ličnostima, pa ako želite, nadam se da ću vam ih ispričati. Imam ih dosta "na lageru" - zaključila je buduća zadrugarka na svom Jutjub kanalu.

Očekivano, ovo nije jedini video koji šokira. Slovenka, koja prodaje svoje eksplicitne fotografije na sajtu OnlyFans, priznala je da je privlače i žene i muškarci, pa je tako u jednom svom klipu objavila kadrove sa jedne žurke, na kojoj se ljubila i sa ženom i sa muškarcem.

Pogledajte fotografije skandalozne Deniz, između ostalih, i one na kojima se ljubi sa ženom.

Video: Majin otac: Ne prihvatam Janjuša za zeta! Ako zatrudni sa njim, samo daleko od mene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤷🏻‍♀️

    30. avgust 2021 | 16:09

    Ova je bila muško 99%

  • Rođak sa sela

    30. avgust 2021 | 16:32

    Boga mi ova će posle Lune, Miljane i još nekih biti pravi idol nladima. Ako je to budućnost Srbije ja se plašim te budućnosti.

  • Au

    30. avgust 2021 | 17:19

    I takva VIP😂😂😂 ličnost spala na švercera Takija i ludu Majakitu! Ahahahaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA