≫ 

"Decu učimo da ništa neče dobiti na tacni": Biljana Tipsarević o tome kako joj zapravo izgleda život

- Sve je stvar organizacije i postavljanja prioriteta, nisam neko ko voli da odmara - rekla je kreatorka

  • 6
Milica Pavlović, Biljana Tipsarević Biljana Tipsarević, Foto: Nikola Tomić

Kreatorka Biljana Tipsarević kaže da je posao i porodicu uskladila tako da niko ne trpi, a uskoro ćemo je gledati i kao glumicu u seriji “Dinastija”.

Dizajnerka Biljana Tipsarević jedna je od najtraženijih domaćih kreatorki na prostoru Balkana. Pre samo sedam dana imala je veliku reviju u Crnoj Gori gde je okupila sam krem srpskog i crnogorskog džet-seta. Biljana priča o tome kako izgleda život supruge, majke dvoje dece, uspešne žene i od nedavno glumice u seriji “Dinastija” koja će se na malim ekranima emitovati za mesec dana.

Ona je poslednjih nedelja Beograd zamenila Jadranskim morem, kako zbog posla, tako i zbog odmora. Spojila je lepo i korisno.

- Sve je stvar organizacije i postavljanja prioriteta, nisam neko ko voli da odmara. Naravno da mi prija u nekoj dozi ali onda dobijam niz inspiracija, ideja i nekako univerzum mi otvara mnoga vrata i šalje interesantne ljude u moj život. Obožavam svoju porodicu, prijatelje, ali i posao. U svim tim relacijama uvek sam za akciju i kreiranje nezaboravnih trenutaka jer ti momenti čine život i uspomene - iskreno poručuje Biljana za Blic.

Na pitanje kada stiže da se posveti porodici, s obzirom na to da je veći deo vremena okupirana poslom, na koji način se trudi da zajedno sa suprugom, proslavljeni teniserom Jankom Tipsarevićem vaspitava ćerku i sina:

- Porodica je stub i osnov svega u našem slučaju. Veliko razumevanje i međusobna podrška mora da postoji. Noa je još beba, ali Emili nje. Svesna je da mama i tata rade, te da imaju obaveze iz razloga jer volimo i želimo da bude ponosna na nas, da od malih nogu ima radne navike i da ništa neće dobiti na tacni ako se sama ne potrudi - poručuje kreatorka i dodaje:

- Trudimo se da ih vaspitavamo da budu srećni i zdravi, da cene sebe i svoju okolinu. Da budu skromni i da cene sve što u životu imaju, a pre svega ljubav i veliku porodicu. Svakako da je beba mala, Noa je napunio tek 15 meseci, a Emili ide u školu i veoma je vredna kada su nastavne aktivnosti u pitanju, ali i vanškolske u kojima maksimalno učestvujem jer smatram da je detetu bitno omogućiti da iskusi različite veštine, a na njima je da izaberu svoj omiljeni sport, muziku, umetnost... U svemu tome imamo veliku podršku mojih roditelja koji su tu za sve što treba, kada mi kao roditelji ne stižemo da budemo tu - objašnjava Tipsarevićeva.

Ono što zanima mnoge, jeste kako izgleda život porodice Tipsarević kada se ugase društvene mreže i zaviri u njihove živote, pa Biljana otkriva delić njihovog sveta:

- Vrlo dinamično u svakom pogledu, oboje smo istog karaktera i često dobijamo komentare prijatelja: "usporite". Ali mi smo avanturisti u srži, koji vole akciju i nove izazove. Život je jedan i želim da ga živimo punim plućima sa svim lošim i dobrim stvarima koje nas okružuju i koje nam se dešavaju, da na tome učimo i da volimo da nismo stalno u zoni komfora, meni to prija - iskrena je kreatorka.

O seriji “Dinastija” ne može mnogo da priča jer želi da publika doživi sve ono što je učinila za ovaj projekat. Biljana je glavni kostimograf za čitavu seriju, ali i glumica:

- Serija uskoro kreće. Kako je “Dinastija” u oni vreme nametala trendove, kako modne, tako i način života, potrudili smo se da to učinimo i u srpskoj adaptiranoj verziji, te da gledaoci i javnost imaju priliku da vidi nešto potpuno novo i interesantno. Zajedno sa Ivanom i Igorom koji su stilisti na ovom projektu, napravili smo pravi modni spektakl. Sa druge strane, maksimalno sam se potrudila i da opravdam poverenje koje mi je ukazano u glumačkom smislu, jer ipak u seriji igraju velika glumačka imena iz regiona, što mi je posebna časti i bila trema dok nisam uvidela koliko je ekipa sjajna- izjavila je Biljana za gorepomenuti list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    30. avgust 2021 | 20:55

    Она се баш намучила у животу...

  • Vodolijax

    30. avgust 2021 | 21:52

    Njen otac je nju suprotno učio......pa šta joj fali.....

  • Milica

    30. avgust 2021 | 22:54

    Biljana i Janko izrodiše decu po imenu Noa i Emili😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA