≫ 

Pevačica "izbrisala" očevu familiju, stric progovorio: Indira se 10 godina ne javlja porodici!

- Ovu kuću ona nakon njegove smrti pokušava da proda, drži veću cenu pa zato valjda još nije prodata - rekao je stric Novak

  • 9
Indira Radić Indira Radić, Foto: ATA images

Indira Radić (55) rođena je u Dragalovcima, malom mestu u blizini Doboja u Bosni i Hercegovini.

Tamo je živela sa roditeljima sve dok nije završila srednju medicinsku školu, a onda se odselila u Zagreb i zaposlila u bolnici.

Redovono je obilazila majku i oca, čak i kad je postala poznata. Međutim, poslednjih desetak godina navodno ne dolazi u Dragalovce, otkad je preminuo njen otac Živko.

Ovo je otkrio pevačicin stric Novak Subotić, koji je svojevremeno njenoj porodici poklonio zemljište da sazidaju kuću u centru sela.

Ni njemu se, kaže, ne javlja već deceniju.

- Nije ona više Radić, nego Indira Subotić. Pre nego što je ona rođena, njen otac imao je kuću nekoliko kilometara gore. Kada se ona rodila, poklonio sam mu ovaj plac pored mene. Radio je u Doboju, odavde mu je bila bliža železnička stanica za posao, ali i njoj je škola odmah preko puta. Dao sam mu zemlje, pa je on napravio kuću. Tu gde je bila kuća njenog oca, sada je rudnik, kop. Ovu kuću ona nakon njegove smrti pokušava da proda, drži veću cenu pa zato valjda još nije prodata, ali prodala bi ona ako bi bilo mušterija. Sada ovde niko neće da to kupi, svi idu iz sela dalje - otkriva njen rođak, tvrdi Kurir.

- Moji sinovi su držali diskoteku i prodavnicu, pa je ona dolazila dva, tri puta da peva kod njih. Prvi put je bilo hiljadu ljudi, to je bilo krcato, svi su došli da je vide. Vole je ljudi iz našeg mesta. Poslednji put je bila ovde kad joj je otac umro i napravila mu je sahranu. Prošlo je od tada osam, devet godina. Posle više nije dolazila, nije se javljala. Otkad ne obilazi kuću, ni sa rođacima se nije videla. Ovo je sve ovde napušteno, nemamo nikakav kontakt. Majka Rosa je sa njom u Beogradu. U početku sam je zvao, ali se ona nikad nije javljala na pozive, pa sam prestao - zaključio je Indirin stric.

Video: Indira Radić prvi put nastupila u gej klubu pa poručila: Ne želim da uzmem Karleuši titulu gej ikone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    31. avgust 2021 | 10:07

    Znaci da ne obilazi ni ocev grob! E muko.

  • MILE

    31. avgust 2021 | 11:02

    Citam komentare i ne mogu da verujem, osudjuju zenu na osnovu price strica koji je njenom ocu ,,dao'' plac....

  • Nina

    31. avgust 2021 | 10:24

    Sramota....sahraniti oca i ne obici tolike godine ocev grob.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA