≫ 

Nerealan blam Ane Korać: Htela da stanji struk, pa doktorski mantil bukvalno uvukla u rebra

"Aman, ne koristi Fotošop kad ne umeš", "Koliko treba da imaš iskrivljenu sliku o sebi da ovo radiš", samo su neki od komentara

  • 12
Ana Korać Ana Korać, Foto: Instagram/ana_korac

Nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga" Ana Korać često nailazi na osude mnogih zbog preterane obrade fotografija u Fotošopu, a tako je bilo i ovog puta.

Naime, Ana je na poslednjoj fotografiji koju je objavila na svom Instagram profilu pokazala kako to izgleda kada se "zaigra" u Fotošopu.

Koraćeva je pozirala sa Jovanom Tomić Matorom i doktorkom koju su posetile, a na fotografiji je toliko suzila struk u pomenutom programu za obradu slika da je doktorski mantil bukvalno uvukla u rebra.

Koraćevu uveliko prozivaju na društvenim mrežama zbog ovog poteza, a čini se da ona, baš kao i u prethodnim sličnim situacijama, ne mari previše za kritike.

"Šta je ovo, da li je moguće da si toliko nerealna", "Aman, ne koristi Fotošop kad ne umeš", "Koliko treba da imaš iskrivljenu sliku o sebi da ovo radiš", samo su neki od komentara.

Kako Ana izgleda na pomenutoj fotografiji, kao i još neka izdanja kada je preterala sa obradom fotografije, pogledajte u galeriji:


Video: Ana Korać prefarbala Panameru u roze, pa još više šokirala: Snimala se gola i objavila na Instagramu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    31. avgust 2021 | 11:10

    Na sve lici al na zensko uopste!!fujj

  • За

    31. avgust 2021 | 11:30

    Нешто има лека а има што не може ни Клиника Шварцвалд да залечи

  • uzice

    31. avgust 2021 | 13:08

    Pozdrav za doktorku, bolja riba od Ane duplo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA