Darko uselio Barbaru u kuću u Brestaču, a Marina "brutalnim" rečima odgovorila bivšem

"Vidi se po ovome što je napisala da proživljava pakao", "Bolje da si porodicu čuvao, nego što se vucaraš sa kojekakvima", samo su neki od komentara na društvenim mrežama

  • 13
Bobak S. Barbara, Darko Lazić, Marina Gagić Darko Lazić, Marina Gagić, Barbara Bobak, Foto: Nikola Tomić, Instagram/gagic_marina, Instagram/barbara.bobak

Marina Gagić, bivša verenica Darka Lazića s kojim ima sina, izbegava da komentariše njegovu novu devojku Barbaru Bobak i događanja u njihovoj vezi, ali izgleda da ovog puta nije ostala imuna na medijske natpise, te je odreagovala.

Naime, mediji su pisali da se pevač uselio u porodičnu kuću u Brestaču sa novom devojkom, a Marininu poslednju objavu na Instagramu mnogi smatraju odgovorom na to.

- I kada dobiješ priliku, a dobićeš, da vratiš milo za drago onima koji su te povredili, mada imaš svako pravo da se osvetiš, da im vratiš isto, ma tri puta gore, zastani i seti se: Ti nisi takva. Ti nisi kao oni. Tebe i tuđa bol boli. Znaš i sama. Mada će ti osveta u prvi mah doneti olakšanje, na kraju ćeš ti biti ta koja će o sebi loše misliti. Jer ti si takva. Tvoje srce je toliko veliko da saoseća sa onima koji su te povredili čak i onda kada im karma vrati za to što su ti uradili. Izaberi ljubav. Prema sebi. Na sebe ćeš se ponositi. Samo se odalji od onih koji su ti loše naneli. Duboko udahni, lagano izdahni i... Pusti. Izaberi ljubav, jer to je ono što si ti. I to je ono što zaslužuješ. Sopstveni mir - objavila je Marina.

Odmah su usledili komentari brojnih fanova, koji smatraju da je Marina povređena zbog svega što Darko radi.

"Kako mu nije žao ove divne devojke", "Jadna Marina, nije zaslužila ovo", "Vidi se po ovome što je napisala da proživljava pakao", "Bolje da si porodicu čuvao, nego što se vucaraš sa kojekakvima", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Marina Gagić Marinina objava na Instagramu, Printskrin: Instagram/gagic_marina

Podsetimo, Barbara je jednom prilikom u intervjuu pomenula Marinino i Darkovo dete, i od tada je počela netrpeljivost, ali ono što je najveći problem je što Darko Lazić ni u jednom momentu nije odbranio majku svog deteta.

U galeriji pogledajte kako Darko uživa u ljubavi sa novom devojkom:

Video: Darko Lazić fenira svoju devojku, jer ih udarila kriza: Tek njen komentar na šta su potrošili pare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    31. avgust 2021 | 17:32

    U ocima se vidi da je Marina bolji covek od ove.Njen pogled je umiljat,kad te pogleda to je toliko nezno i slatko.Ova druga(nznm.ime),ima urokljive oci,kao vestica neka.

  • Nina

    31. avgust 2021 | 17:25

    Decko za posmatranje....nije on bas sve tacan...jadna su li ta deca sa ovakvim ocem.

  • Mimi

    31. avgust 2021 | 17:33

    Joj,ne bila u tvojoj kozi Darko.Da li si svestan koju si gresku napravio i da ces se ubrzo kajati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA