≫ 

Tarin bivši uradio novu tetovažu pred ulazak u "Zadrugu 5": Mateja zaintrigrao pratioce

Patkica je bila simbol ljubavi Marijevića i Simove

  • 0
Mateja Matijević, Zadruga 3, Ulazak u zadrugu 3 Mateja Matijević, Foto: Nikola Tomić

Dok se u javnosti i dalje priča o raskidu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, u celu priču indirektno umešao se i Mateja Matijević, njen bivši.

Naime, pre repera, Simova je ludo bila zaljubljena u Matijevića, a da je emocije nisu prošle svima je bilo jasno i tokom njenog poslednjeg gostovanja u emisiji "Narod pita", kada je zbog Mateje plakala pred milionima gledalaca.

Nedavno je i Simova na svom Instagram profilu podelila minđuše koje je dobila, a jedan par svima je zapao za oko, jer je bio u obliku - patkice, a dobro je poznato da je patkica bila ljubavni simbol njihove veze.

Ovog puta, ni Mateja nije izbegao da zaintrigita javnost, pa je svojim novim storijem bacio sumnju kod dela fanova, koji i dalje navijaju za njihovu ljubav, da i on oseća nešto prema bivšoj zadrugarki.

Naime, Matijević je odlučio da ponovo ode pod iglu i uradi novu tetovažu. On se odlučio za lika iz Diznijevog crtanog filma, Baju Patka, ujaka popularnog Paje Patka.

Da li je zadrugar igrom slučaja izabrao baš ovu životinju ili je u pitanju nešto više, ostaje da saznamo.

Pomenutu fotografiju, kao i slike Tare i Mateje dok su bili u vezi, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA