≫ 

Sin Marine Tucaković: Ceca je sravnala dug koji je imala

- Sa Cecom bih radio jer smatram da je fenomenalan pevač, ali mislim da je prošlo vreme tih pesmetina, nema ko da ih pravi, ona ih je dovoljno otpevala - ističe Laća

  • 7
Ceca Ražnatović, Milan Laća Radulović Ceca Ražnatović, Milan Laća Radulović / Foto: Marko Jovanović, Instagram/laccanotlaca

Milan Laća Radulović, muzički naslednik svoje slavne majke Marine Tucaković, ističe da je folk zvezda Ceca Ražnatović sravnala navodni dug koji je imala prema njemu.

- Što se tiče Cece, ona je sravnala taj dug, zahvaljujući Damiru Handanoviću koji je dosta pomogao mojoj porodici. Ja sam se jednog jutra probudio, potpisao ugovor, i nisam imao snage da se dalje tužim sa njom. Mislim da joj je najteže bilo da da pare na kraju, čekao sam je neko vreme, bitno je da je ugovor odmah dala. Želim joj sve najbolje i puno letovanja na Kipru - kazao je Laća.

Na pitanje da li bi za folk zvezdu pisao pesme, kaže da bi, ali da bi on na njenom mestu radio drugačije.

- Sa Cecom bih radio jer smatram da je fenomenalan pevač, ali mislim da je prošlo vreme tih pesmetina, nema ko da ih pravi, ona ih je dovoljno otpevala. Prosto treba da ne snima ništa i da kao jedan Đole Balašević napuni po tri četiri Sava Centra i da se ne bruka. Neka peva stare legendarne stvari, a ne da snima nove, jer bi to meni bila bruka - istakao je Radulović.

Sa osmehom kaže da se njegova majka Marina, koja vodi hrabru bitku sa rakom dojke, polako oporavlja.

- Mama je dobro, malo je trenutno slaba zbog silnih hemioterapija koje je imala. Stanje se polako normalizuje, pa planiram da je odvedem na planinu ili na more da bi malo uživala. Inače radi, ne znam šta sve radi – kuva, sprema i dobrog je duha. Jako je nervozna i dosadna što znači da je dobro - ističe Laća.

- Pripremam maminu knjigu – zbirku pesama, veoma je moguće da ćemo napraviti fondaciji koja će biti posvećena stimulaciji i podršci mladih ženskih autora - podelio je Radulović za Nova.rs.

Video: Haos na Cecinom nastupu: Obožavateljka gađala folk zvezdu, a njena reakcija je hit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    1. septembar 2021 | 10:38

    Uzela 50000 evra u Leskovcu za dva sata i naravno da će platiti dug.

  • FR

    1. septembar 2021 | 11:58

    Sve te poznate Ličnosti ništa nikom ne Plaćaju.

  • Ana

    1. septembar 2021 | 16:15

    Pa ti sanjas da saradujes sa Cecom, ne lupetaj zivota ti! Ne bruka se ona jer nema zbog cega, al ti sa ovim jadnim izjavama brukas se itekako!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA