≫ 

Nakon što je Lukas potkačio, oglasila se Ivana Selakov: "Ne dugujem nikome ni dinar"

- Ne ulazim u estradni mulj. Šta sam imala - rekla sam - rekla je pevačica

  • 1
Ivana Selakov Aca Lukas Ivana Selakov, Aca Lukas, Foto: ATA Images

Medijski skandal dogodio se nakon što su Aca Lukas i Ivana Selakov prekinuli dugogodišnju saradnju i prijateljstvo. Razdor je nastao zbog poslednjeg dueta "Svatovi", koji je nakon samo 24 sata povučen sa Jutjuba, a međusobne optužne počele su da se nižu.

Naime, Selakova je prva objavila da se smatra prevarenom od strane duet-saradnika, a Lukas je potom reagovao i rekao:

- Bio sam šokiran kad sam sve saznao. Toliko uspešnih stvari smo napravili do sada. Nisam hteo da komentarišem, a inače sve što smo se dogovarali o ovom duetu je bilo da ga otpevamo zajedno. To je moja stara pesma, sa mog prvog albuma. Došli su ona i njen suprug, veliki menadžer i producent Peđa, takozvani muž od pevačice, koji je zvanično njen nosač kofera, i rekli su da će oni i njihovi ljudi uraditi aranžman za tu pesmu. S njima se nisam dogovarao ništa više. Tako je bilo i s prošlim duetima. Ja sam joj bio od pomoći kao velika zvezda, ona je bila samo moj prateći vokal. To je sve funkcionisalo. Sad priča da je ona sve finansirala, a da me je pitala da i ja u tome učestvujem, ja bih to odbio, jer meni ni za ku*** u životu nije potrebna Ivana Selakov. Tako da je to do sada funkcionisalo na obostranu korist - rekao je Lukas za Kurir.

Folker je dodao da joj je on "dao život", kao i da zahvaljujući njemu "zarađuje za hleb", a Ivana se za Telegraf Jetset prvi put oglasila o skandalu i rekla:

- Ne ulazim u estradni mulj. Šta sam imala - rekla sam. Moja karijera je bez skandala i tako će i ostati. Da sam htela skandale i slično, odavno bih se takvim stvarima bavila. Mogu samo da izjavim da nikome ne dugujem ni dinar, i to je jedina istina - izjavila je Ivana za Telegraf.

Video: Aca Lukas o pomirenju Cece i Karleuše: Besmislen je, bilo bi dobro za njih da se pomire!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joco

    1. septembar 2021 | 21:50

    Gde Ivana da prevaris pisca, ode ti u sledecu knjigu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA