Deniz želi grub intimni odnos sa Anom Korać: Dovešu je do vrhunca, ako se ne uplaši

- Raspoložena sam za razne erotične igre, samo za pravu ljubav nisam raspoložena. To me umara i opterećuje - otkrila je Deniz

  • 5
Deniz Dejm, Ana Korać Ana Korać, Deniz Dejm / Foto: Instagram/denisedameofficiel, Instagram/ana_korac

Slovenačka starleta i buduća zadrugarka, Deniz Dejm, ističe da želi intimne odnose sa bivšom rijaliti učesnicom Anom Korać.

Deniz je nedavno priznala da voli i žene i muškarce, a sada je prokomentarisala Anu, za koju se još ne zna da li će ući u Zadrugu 5.

- Pali me Ana Korać, baš želim s*** sa njom. Dopadaju mi se tako male, mršave, zgodne i misteriozne devojke kao što je ona - otkrila je Deniz za Informer.

Ona veruje da će uspeti da smuva Koraćevu bez problema.

- Zaludeću je! Nakon što bude spavala sa mnom, Ana će sigurno zauvek zaboraviti na muškarce. Nikada više neće ni pomislila da legne sa nekim tipom - uporna je Deniz.

Denis voli da koristi razna pomagala i ume da bude veoma gruba prema svojim partnerima i partnerkama. Kaže da se mnogi pale na bol i sigurna je da bi i Koraćeva uživala u sado-mazo igricama.

- Volim grub s***! Slatko bih išibala Anu u "Zadruzi", verujem da će joj se to dopasti i da će je dovesti do vrhunca ako se ne uplaši. Mene se žene generalno boje jer sam dominantna, pa ćemo videti da li će se Ana drznuti da uđe sa mnom u erotsku aferu. Naš odnos će snimati kamere, meni nije problem da imam s*** pred drugima jer sam veoma liberalna. To me čak i pali! Volim lepo nago žensko telo i nije mi problem da pokažem svoje, ali i da uživam u tuđem telu - šokira ona.


Za razliku od mnogih zadrugara, Dejm neće tražiti tajne štekove, niti će se skrivati ispod pokrivača.

- Nema potrebe da se pokrivamo jorganima. Uživaćemo otvoreno. Ja sam raspoložena za razne erotične igre, samo za pravu ljubav nisam raspoložena. To me umara i opterećuje. S*** bez obaveza je prava stvar - otkriva Deniz.

Da bi potpuno uživala tokom desetomesečnog boravka u rijalitiju, starleta je odlučila da se dobro opremi.

- Ako mi dozvole, poneću u Zadrugu s**** igračke: vibratore, bičeve, lisice, japanske kuglice - kaže Dejm.

Ovim povodom, oglasila se Ana Korać, koja, iako je nedavno uhvaćena kako se ljubi s Matorom, tvrdi da je zanimaju samo muškarci, a slovenačka starleta nema šanse kod nje.

- Mnogima sam ja san i neostvarena želja. Mene zanimaju muškarci, žene nikako ne. Hvala Deniz na komplimentima u svakom slučaju - kaže Ana za pomenuti list.

Slovenka kaže da joj se ne dopada Jovana Tomić Matora, već da voli ženstvene devojke.

- Povezuju me sa Matorom jer je deklarisana lezbijka, ali meni se ona stvarno ne sviđa. Nije moj tip ni vizuelno, ni karakterno - kaže Deniz.

U galeriji iznad pogledajte fotografije Deniz  i Ane.

Video: Crveno da sluti na radost: Ana Korać proslavlja rođendan, cela sija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    2. septembar 2021 | 13:42

    Ova dala mozak na hemijsko...a cuj sta Ana kaze"mnogima sam ja neostvaren san"...pitam se samo kome????????

  • Komsinica Cica

    2. septembar 2021 | 12:16

    Zbogom mozgu... odavno je rekla....

  • Nenad

    2. septembar 2021 | 14:56

    Tito dragi,vrati nam se samo zbog ovakvih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA