≫ 

Zemljotres na estradi! Grand zvanično saopštio - Ceca u žiriju Zvezda Granda, evo šta je s Karleušom

- Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvek dobrodošla- saopštili su iz Granda

  • 71
Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša / Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Ceca Ražnatović novi je član žirija Zvezda Granda, dok Jelena Karleuša više neće biti deo pomenutog takmičenja.

Saopštenje Grand produkcije prenosimo u celosti.

"Nova sezona “Zvezda Granda” počinje 18. septembra a učesnike i gledaoce na samom startu očekuje jedno veliko iznenađenje – nova članica žirija biće Svetlana Ceca Ražnatović! Sigurni smo da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom show programu.

Njeno prisustvo u žiriju će doneti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici, a emisija “Zvezde Grada” biti gledanija nego ikad. Pored ove velike novosti u sastavu stručnog žirija, za gledaoce smo pripremili još noviteta jer će se promeniti i dobro poznata scenografija i u novu sezonu ulazimo sa vizuelnim identitetom koji odgovara najgledanijem show programu po svim svetskim standardima.

Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sedeti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David.

Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvek dobrodošla."

Video: Ceca i Jelena ponovo na sudu: Karleuša obučena u crno od glave do pete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bana

    2. septembar 2021 | 19:43

    Jelena zena visoke inteligencije i harizme. Ceca izuzetno dosadna zena... Bice dosadno gledati

  • Majo

    2. septembar 2021 | 16:55

    Koja smaracica ceca, ona se smeje svi se smeju a fore ni za prvi osnovne, karleusa intelektualno institucija za cecu

  • Xxx

    2. septembar 2021 | 17:03

    Ceca ce vecito biti zamena KARLEUSI,i ovaj put se pokazalo da je Ceca PLAN B,ovaj ulazak "sa klupe za rezervne" joj nije bio potreban !!! Karleusu mogu da ne vole,ali kada je MODA u pitanju,scenski nastup i eroticnost, Karleusa je ispred Cece milion svetlosnih godina !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA