≫ 

Snežana Đurišić o novoj članici žirija: "Ceca je umetnik, dobrodošla je u Zvezde Granda"

- Kao muzički urednik Zvezda Granda, ne spadam u deo produkcije koji se bavi ovakvim vrstama odluka i promena - ogradila se pevačica

  • 6
Finale Zvezde Granda 2021 Snežana Đurišić, Foto: ATA Images

Danas je u domaćim medijima kao bomba odjeknula vest da će u novoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", pevačicu Jelenu Karleušu zameniti folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Tim povodom oglasila se i Snežana Đurišić, muzički urednik u pomenutom takmičenju.

- Kao muzički urednik Zvezda Granda, ne spadam u deo produkcije koji se bavi ovakvim vrstama odluka i promena. Smatram da svako ko je stručan i kompetentan, ko ima uspešnu karijeru, ko vredno radi i voli svoj posao, zaslužuje da bude deo žirija Zvezda Granda i svakako je to svako ko je sedeo i ko će sedeti na tom mestu. Ceca je svakako umetnik koji spada u ovu kategoriju i kao takva je dobrodošla - poručila je Snežana za Kurir.

Podsetimo, Jelena je nakon bombastičnog saopštenja "Grand" produkcije, koja je obelodanila da je Ceca novi član žirija, objavila svoje saopštenje na društvenoj mreži Instagram.

- Dragi moji, odlučila sam da je vreme da se pred novi album povučem iz Zvezda Granda i u skladu sa tim na svoju inicijativu, još 28. juna ove godine sam obavestila Grand produkciju i raskinula ugovor. Ovo odluku sam donela najpre kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi.

- Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjima. Međutim, nismo uspeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati na dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću - poručila je pevačica.

Video: Haos na Cecinom nastupu: Obožavateljka gađala folk zvezdu, a njena reakcija je hit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moki

    2. septembar 2021 | 18:48

    U svakom poslu kad neko postigne fenomenalan uspeh i ode, sledeci ko ga zameni je samo bleda kopija. Nikad vise nece biti tako dobro

  • Xxx

    2. septembar 2021 | 18:52

    Kod nas se svaki estradni lik naziva umetnikom

  • Aurora

    2. septembar 2021 | 19:42

    Volela sam da gledam Jelenu Karleusu jer je uvek bila surovo iskrena i profesionalno veoma interesantna!Ceca je bleda kopija i kao clan zirija sigurno nece dostici Jeleninu originalnost!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA